בטן חזיר ונזיד לימון משומר
בטן חזיר ונזיד לימון משומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1003 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 81 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות משומר, פלפל, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו Frijoles con Chicharron O Garra (תבשיל שעועית עם בטן חזיר), מזון נוחות טהור: תבשיל קימצ'י בטן חזיר מטוגן, ו בטן חזיר עם שום, לימון ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את בטן החזיר לקוביות 2 אינץ'.
מחממים סיר לחץ מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף את שומן בטן חזיר בצד למטה ולאפשר לו חום לפני היפוך מעל בראונינג הצד השני.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ואת השום ואת השום עד השחמה וריחני מאוד. זה ידבק לתחתית המחבת, אשר רצוי, אבל להיות בטוח לא לתת לו לקבל שחור.
מוסיפים את הבצלים ואת הטוגנים עד שהם שקופים ומתחילים להשחים.
מוסיפים את היין הלבן, ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית הסיר.
מוסיפים את מחית העגבניות, סוכר חום, רוטב סויה, פלפל מלח ולימונים משומרים.
שים את המכסה על סיר הלחץ, נעל אותו למקומו ולהגדיר את הלחץ גבוה.
בואו סיר הלחץ לבוא עד לחץ מלא (שריקה יציבה) על חום גבוה, ולאחר מכן להתאים את הטמפרטורה למטה עד התנור בקושי שומר על שריקה קבועה. מבשלים 20 דקות. אם אתה משתמש בסיר רגיל, לבשל מכוסה באופן רופף עם מכסה במשך 1 שעה.
שים את סיר הלחץ בכיור ולהפעיל מים קרים על המכסה עד הלחץ משחרר. ברגע שאתה בטוח שהלחץ השתחרר, פתח את המכסה והוסף את תפוחי האדמה.סגור את המכסה והנח על סיר הלחץ על הכיריים בחום גבוה עד שתשמע שוב משרוקית יציבה. לכוון את החום עד שהתנור בקושי שומר על משרוקית קבועה. מבשלים 10 דקות. אם אתה משתמש בסיר רגיל, רק לבשל עד שתפוחי האדמה רכים.
שים את סיר הלחץ בכיור ולהפעיל מים קרים על המכסה עד הלחץ משחרר. פתח את המכסה ומגיש, מעוטר פטרוזיליה קצוצה.