צלעות כבש עם בצל מקורמל ובשר שוויצרי
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? צלעות כבש עם בצל מקורמל וכריך שוויצרי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, שמן זית, ויניגרט שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 87%. מתכונים דומים: בצל קצר בקרמל מהיר Chard שוויצרי, צלעות טלה רוזמרין עם Chard שוויצרי וסירופ בלסמי, ו Chard שוויצרי עם בצל.
הוראות
מניחים כבש גדול כבד חובה, שקית פלסטיק zip-top; לשפוך ויניגרט על צלעות. שקית חותם, ומרינדה במקרר 8 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
יוצקים שמן למחבת nonstick גדולה; מחבת מקום מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים בצל; מכסים ומבשלים 20 דקות או עד הזהב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים סוכר חום וחומץ בלסמי; מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
הוסף מים; להביא לרתיחה, גירוד חתיכות משחי.
להוסיף chard שוויצרי; לכסות ולבשל 3 דקות או רק עד נבול, ערבוב פעם אחת. להפריש, לכסות, ולשמור על חם.
מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על הגריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
הסר כבש משקית, הזמנת מרינדה.
מניחים כבש על מתלה; גריל, חשוף, 3 עד 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness, מפנה מדי פעם ו צולה עם מרינדה שמורות.