צלעות כבש עם דבש ויין
צלעות כבש עם דבש ויין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 833 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 215 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם שמן זית, מיץ לימון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל עם יין אדום, זיגוג שום ודבש, צלעות צלויות של יין אדום, ו צלעות קצרות מטוגנות ביין.
הוראות
מניחים כבש בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. בקערה קטנה לשלב את הבצל, שום, דבש, שמן, רוטב סויה, יין, פלפל, מלח, מיץ לימון וקינמון.
מערבבים היטב ושופכים תערובת על כל כבש. מכסים ומקררים כדי להשרות במשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 70 דקות או עד מבושל דרך.