צלעות כבש עם דובדבנים יבשים ונמל
צלעות כבש עם דובדבנים יבשים ונמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1007 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שאלוט, רובי פורט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש עם דובדבנים יבשים ונמל, צלעות כבש עם דובדבנים יבשים ונמל, ו אגסים עם דובדבנים יבשים ורוטב פורט.
הוראות
שמן חום במחבת בינונית כבדה overmedium-חום גבוה.
להוסיף כבש למחבת; לבשל doneness הרצוי, פונה לעתים קרובות, על 10 דקות עבור בינוני נדיר.
להוסיף שאלוט למחבת אותו; sauté 1 דקה.
מוסיפים יציאה, מרק, דובדבנים, ריבה, חומץ והל; מרתיחים עד דובדבנים שמנמן ונוזל הוא מתקתק, על 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל. רוטב כפית על כבש.