קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

צלעות כבש עם מוקרם עגבניות ותפוחי אדמה

צלעות כבש עם מוקרם עגבניות ותפוחי אדמה
צלעות כבש עם מוקרם עגבניות ותפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, טימין, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. מתכונים דומים: טלה פטרוזיליה קלוי עם מוקרם תפוחי אדמה מוקרמים, מתלה כבש עם תפוחי אדמה חדשים, בצל וטימין מוקרם, ו צלעות כבש עם ריבת נענע עגבניות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמן 8 על 11 1/2 אינץ תבנית אפייה או צלחת גראטן בגודל דומה. במחבת לא דביקה גדולה, מחממים 2 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את העגבניות ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בקערה קטנה, לשלב רוזמרין, טימין, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ואת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מורחים חצי מתערובת העגבניות והבצל בתחתית צלחת האפייה; שכבה חצי מתפוחי האדמה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מפזרים חצי מתערובת הפרמזן על תפוחי האדמה. חזור עם שאריות עגבניות ובצל, תפוחי אדמה ופרמזן. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בינתיים, למחוק את המחבת ולאחר מכן לחמם את הנותרים 1 כף שמן בו על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מפזרים את הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל על צלעות הטלה. מבשלים עד השחמה, כ 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
הסר את הצלעות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר את תבנית האפייה מהתנור והסר את רדיד האלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מניחים את צלעות הכבש על תפוחי האדמה ומחזירים את המנה לתנור. מבשלים עד הבשר ותפוחי האדמה נעשים רק, 10 עד 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
המלצת יין: בורדו הוא הבחירה הקלאסית עם צלעות כבש. למרות התפיסות שלנו של בורדו מעוותות לעתים קרובות על ידי יינות cru יקר בפראות, יינות רבים מהאזור הם גם זולים וטעימים. חפש את האפלאציות בורדו Suprieur, בורג, Blaye, ו Fronsac.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)