צלעות כבש עם רוזמרין וענבים
צלעות כבש עם רוזמרין וענבים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 828 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם יין, דבש, פלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות כבש רוזמרין, צלעות כבש רוזמרין, ו צלעות כבש רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה נירוסטה או לא דביקה מחממים את השמן על חום גבוה בינוני. מתבלים את צלעות הטלה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
שים את הצלעות במחבת ומפזרים 1/2 כפות של רוזמרין בחללים בין הצלעות. לבשל את הצלעות במשך 5 דקות. הפעל ומפזרים את השום בין הצלעות. מבשלים את הצלעות עד שנעשה לטעם שלך, 3 עד 5 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
הסר את הצלעות ואת השום ולשמור במקום חם.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת.
מוסיפים את הענבים ואת הנותרים 1 1/2 כפות רוזמרין למחבת. להפחית את החום לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הענבים לרכך, כ 8 דקות.
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים 2 דקות. מערבבים את השום וכל מיצים מן הטלה, הדבש, 1/8 כפית מלח, וקמצוץ של פלפל.
מגישים את הטלה עם ענבים ורוטב.
וריאציה: במקום צלעות ירך, אתה יכול להשתמש צלעות כבש כתף, על אינץ ' אחד עבה (בערך שני קילו בכל). מבשלים אותם קצת פחות מ צלעות ירך.
המלצת יין: קברנה סוביניון הוא קלאסי עם כבש, אבל קברנה אירופאי יהיה טעם צנוע נגד הרוטב מתוק מעט כאן. במקום זאת, לנסות קברנה מדינת קליפורניה או וושינגטון, אשר יהיה פירותי מספיק כדי להתמזג עם המתיקות.