צלעות כבש עם רוטב שזיפים רוזמרין ואספרגוס קלוי עם ויניגרט לימון וביצה חתוכה לקוביות
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 93%. נסו צלעות כבש עם יין אדום ורוטב רוזמרין, צלעות כבש עם רוטב שום רוזמרין, ו מתלה כבש עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין וויניגרט שאלו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מסדרים אספרגוס ותפוחי אדמה על תבנית אפייה וריסוס עם ספריי בישול. מתבלים במלח ופלפל שחור. צולים 20 עד 25 דקות, עד חום עדין וזהוב.
בינתיים, צלעות כבש העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים צלעות וצור 2 עד 3 דקות לכל צד, עד חום זהוב.
הוסף כרישה לאותו מחבת ו לטגן 3 דקות, עד רך. החזר טלה למחבת.
בקערה קטנה, להקציף יחד רוטב שזיפים, שמורות שזיפים ורוזמרין.
יוצקים תערובת על צלעות כבש. מבשלים 5 דקות, עד כבש רך בינוני-נדיר בינוני עד בינוני.
בקערה קטנה, להקציף יחד מיץ לימון, גרידת לימון, שמן וחרדל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור. לארגן אספרגוס על צלחת הגשה.
טפטוף ויניגרט לימון מעל. למעלה עם ביצה חתוכה לקוביות.
מגישים צלעות כבש עם אספרגוס ותפוחי אדמה בצד ורוטב נוסף (עם כרישה) כפית מעל.