קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

צלעות כבש עם רוטב שזיפים רוזמרין ואספרגוס קלוי עם ויניגרט לימון וביצה חתוכה לקוביות

צלעות כבש עם רוטב שזיפים רוזמרין ואספרגוס קלוי עם ויניגרט לימון וביצה חתוכה לקוביות
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 93%. נסו צלעות כבש עם יין אדום ורוטב רוזמרין, צלעות כבש עם רוטב שום רוזמרין, ו מתלה כבש עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין וויניגרט שאלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מסדרים אספרגוס ותפוחי אדמה על תבנית אפייה וריסוס עם ספריי בישול. מתבלים במלח ופלפל שחור. צולים 20 עד 25 דקות, עד חום עדין וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
בינתיים, צלעות כבש העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
5
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים צלעות וצור 2 עד 3 דקות לכל צד, עד חום זהוב.
7
הסר כבש מהמחבת והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוסף כרישה לאותו מחבת ו לטגן 3 דקות, עד רך. החזר טלה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בקערה קטנה, להקציף יחד רוטב שזיפים, שמורות שזיפים ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שמורות שזיפיםשמורות שזיפים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
יוצקים תערובת על צלעות כבש. מבשלים 5 דקות, עד כבש רך בינוני-נדיר בינוני עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
11
בקערה קטנה, להקציף יחד מיץ לימון, גרידת לימון, שמן וחרדל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור. לארגן אספרגוס על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
טפטוף ויניגרט לימון מעל. למעלה עם ביצה חתוכה לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
מגישים צלעות כבש עם אספרגוס ותפוחי אדמה בצד ורוטב נוסף (עם כרישה) כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק