קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 51 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

צלעות כתף טלה במרינדה עם צזיקי, ארוגולה ופטה

צלעות כתף טלה במרינדה עם צזיקי, ארוגולה ופטה
צלעות כתף טלה במרינדה עם צזיקי, ארוגולה ופטה עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 1629 קלוריות, 181 גרם חלבון, ו 93 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 10 מנות.99 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מנטה, שום, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 51 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו כריך פיתות ירקות פטן וארוגולה עם רוטב צזיקי, מרינדה עבור צלעות כתף טלה, ו צלעות כתף טלה בגריל עם פימנט (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את כל המצרכים למרינדה, למעט הטלה, ומציפים יחד כדי ליצור עיסה עבה. מורחים על צלעות הטלה. מריחים את צלעות בטמפרטורת החדר עד 2 שעות או במקרר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
שלב את כל המרכיבים. מתבלים במלח נוסף, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
בואו לשבת לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
3
מחממים את הגריל לבינוני. כאשר הגריל חם, מברישים את הסורגים במברשת גריל תיל כדי לשחרר כל זבל. נגבו את הסורגים במגבת צד משומנת כדי לאסוף כל פיח רופף או גס.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
אם הכבש היה במקרר, תן לו להגיע לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
5
מסדרים את צלעות הטלה על הגריל. אל תזיזו את הצלעות למשך 2 עד 3 דקות כדי לאפשר להיווצר סימני גריל מקסימים. סובב את הצלעות 90 מעלות ליצירת סימני גריל צולבים, וצלה עוד 2 עד 3 דקות. הפוך את הצלעות וחזור על התהליך.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מוציאים את הצלעות מהגריל לפלטה ומניחים לנוח 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
לסלט: זורקים את הארוגולה עם מיץ הלימון, שמן הגמר הגדול והשמן והמלח. התאימו את התיבול, במידת הצורך, ופזרו את הפטה המפוררת. מחלקים את הסלט בין 4 צלחות הגשה ומעליהם קוצצים טלה. זה יהיה מעט לנבול את הסלט.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מזלפים שמן גימור גדול ושמן ומעליו בובת צזיקי.
מרכיבים שתצטרך
צזיקיצזיקי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'