קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 51 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

צלעות כתף כבש במרינדה עם צזיקי, ארוגולה ופטה

צלעות כתף כבש במרינדה עם צזיקי, ארוגולה ופטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו צלעות כתף טלה במרינדה עם צזיקי, ארוגולן ופטן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני וקטוגני יש 302 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. 52 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם מלח כשר, נענע, חומץ יין לבן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 51 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 89%. ציון זה הוא מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות כתף כבש במרינדה עם צזיקי, ארוגולה ופטה, מרינדה לצלעות כתף טלה, ו צלעות כתף טלה עם עגבניות וזעתר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב את כל מרכיבי המרינדה, למעט הכבש, והקציף יחד ליצירת עיסה סמיכה. מורחים על צלעות הטלה. משרים את הצלעות בטמפרטורת החדר עד 2 שעות או במקרר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1
שלב את כל המרכיבים. מתבלים בעוד מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בואו לשבת לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
3
מחממים את הגריל לבינוני. כשהגריל חם, מברישים את הסורגים במברשת גריל תיל כדי לשחרר כל זבל. נגבו את הסורגים במגבת צדדית משומנת כדי לאסוף פיח רופף או זבל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
אם הטלה היה במקרר, תן לו להגיע לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
מסדרים את צלעות הטלה על הגריל. אל תזיז את הצלעות במשך 2 עד 3 דקות כדי לאפשר להיווצר סימני גריל מקסימים. סובבו את הצלעות 90 מעלות ליצירת סימני גריל צולבים, וצלו עוד 2 עד 3 דקות. הפוך את הצלעות וחזור על התהליך.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוציאים את הצלעות מהגריל לפלטה ומניחים לנוח 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
לסלט: זורקים את הארוגולה עם מיץ הלימון, שמן הגמר הגדול והמלח. התאימו את התיבול, במידת הצורך, ופזרו את הפטה המפוררת. מחלקים את הסלט בין 4 צלחות הגשה ומעליהם קוצצים טלה. זה יהיה קצת לנבול את הסלט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
8
מזלפים שמן גימור גדול ושמן ומעליו בובת צזיקי.
מרכיבים שתצטרך
צזיקיצזיקי
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה