צלעות מורל מצופה בפולנטה
צלעות מורל עם פולנטה יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 124 גרם של שומן, וסך הכל 1459 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, פלפל קצר בשרי, טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם אגוזי לוז ברוטב מורל, צלוי צלעות בעשב ומלח עם רוטב מורל, ו מורל & קינואה ממולאים בשר בקר עם בורבון מורל פאן Jus.
הוראות
מניחים מורלים בקערה קטנה.
יוצקים 1 1/2 כוסות מים רותחים מעל; לתת לספוג עד פטריות לרכך, לפחות 30 דקות עד 4 שעות.
מסננים פטריות, שומר נוזל השרייה. יש לשטוף פטריות מתחת למים קרים כדי להסיר כל לכלוך עודף.
מערבבים 1 כפית טימין, רוזמרין, מלח ופלפל בקערה קטנה. לשפשף תערובת עשב בכל רחבי צלעות קצרות.
שמן חום בסיר ovenproof גדול כבד מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות לסיר ומבשלים עד חום מכל הצדדים, על 10 דקות לכל אצווה.
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן מן הסיר. להפחית חום בינוני.
מוסיפים בצל, גזר, שום, פרושוטו לסיר; מטוגנים עד שהירקות מתחילים לרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית הסיר.
מוסיפים מרק, עלה דפנה, מורלים שמורים, מורל ספוג נוזל (משאיר כל משקעים מאחורי), ונותר 1 כפית טימין לסיר. להחזיר צלעות לסיר, צד הבשר למטה; להביא לרתיחה. מכסים את הסיר בחוזקה; מעבירים לתנור ואופים עד הצלעות רכות מאוד, על 1 שעה 45 דקות.
הסר מהתנור. (צלעות קצרות ניתן מטוגן 1 יום קדימה. מגניב במקצת. מקררים חשופים עד קור, ואז מכסים ומקררים. לחמם מעט מעל חום בינוני לפני המשך.)
להעביר צלעות למחבת צלייה גדולה, צד העצם למטה.
הסר 5 morels גדול מן הסיר דק קוצצים.
מוסיפים חמאה ומערבבים עם מזלג כדי להתמזג.
מערבבים בפירורי לחם. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים 1 כפית חרדל על גבי כל צלע.
מורחים תערובת פירורי לחם על גבי כל צלע, לחיצה לדבוק.
אופים עד ציפוי הוא פריך וזהוב, על 10 דקות.
בינתיים, כפית את כל שומן מלמעלה של רוטב בסיר ולהשליך. מרתיחים רוטב עד מעט מעובה מופחת נדיב 2 כוסות, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
כף פולנטה לקערות. למעלה עם צלעות קצרות. רוטב כפית מעל ומגישים.