קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צלעות מורל מצופה בפולנטה

צלעות מורל מצופה בפולנטה
צלעות מורל עם פולנטה יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 124 גרם של שומן, וסך הכל 1459 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, פלפל קצר בשרי, טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם אגוזי לוז ברוטב מורל, צלוי צלעות בעשב ומלח עם רוטב מורל, ו מורל & קינואה ממולאים בשר בקר עם בורבון מורל פאן Jus.

הוראות

1
מניחים מורלים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים 1 1/2 כוסות מים רותחים מעל; לתת לספוג עד פטריות לרכך, לפחות 30 דקות עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מסננים פטריות, שומר נוזל השרייה. יש לשטוף פטריות מתחת למים קרים כדי להסיר כל לכלוך עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מערבבים 1 כפית טימין, רוזמרין, מלח ופלפל בקערה קטנה. לשפשף תערובת עשב בכל רחבי צלעות קצרות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
שמן חום בסיר ovenproof גדול כבד מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות לסיר ומבשלים עד חום מכל הצדדים, על 10 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מעביר צלעות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן מן הסיר. להפחית חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים בצל, גזר, שום, פרושוטו לסיר; מטוגנים עד שהירקות מתחילים לרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים מרק, עלה דפנה, מורלים שמורים, מורל ספוג נוזל (משאיר כל משקעים מאחורי), ונותר 1 כפית טימין לסיר. להחזיר צלעות לסיר, צד הבשר למטה; להביא לרתיחה. מכסים את הסיר בחוזקה; מעבירים לתנור ואופים עד הצלעות רכות מאוד, על 1 שעה 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פטריות מורלפטריות מורל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
הסר מהתנור. (צלעות קצרות ניתן מטוגן 1 יום קדימה. מגניב במקצת. מקררים חשופים עד קור, ואז מכסים ומקררים. לחמם מעט מעל חום בינוני לפני המשך.)
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מחממים תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
להעביר צלעות למחבת צלייה גדולה, צד העצם למטה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
15
הסר 5 morels גדול מן הסיר דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
מניחים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
מוסיפים חמאה ומערבבים עם מזלג כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
18
מערבבים בפירורי לחם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
19
מורחים 1 כפית חרדל על גבי כל צלע.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
20
מורחים תערובת פירורי לחם על גבי כל צלע, לחיצה לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
21
אופים עד ציפוי הוא פריך וזהוב, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
22
בינתיים, כפית את כל שומן מלמעלה של רוטב בסיר ולהשליך. מרתיחים רוטב עד מעט מעובה מופחת נדיב 2 כוסות, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
23
כף פולנטה לקערות. למעלה עם צלעות קצרות. רוטב כפית מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון