קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

צלעות משובצות בתבלינים

צלעות משובצות בתבלינים
צלעות משובצות בתבלינים הן חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1006 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך קמח, סוכר חום, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מתכונים דומים: צלעות משובצות בעשבים, צלעות משובצות בקפה, ו צלעות משובצות בעשבים.

הוראות

1
בואו בשר לבוא לטמפרטורת החדר 1 שעה. מחממים תנור ל 50
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים בקר במחבת צלייה גדולה, צלע בצד למטה, וצלוי 30 דקות כדי לדקלם קצת שומן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מעבירים בשר למגש ומפחיתים את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מסננים שומן ממחבת, ואז מחזירים בשר למחבת, צלע למטה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לטחון פלפל, allspice, ומלח במטחנת תבלינים עד הקרקע גס. שים בקערה קטנה ומערבבים עם שאר החומרים כדי להפוך את הדבק עבה. השתמש מרית קטנה כדי להפיץ להדביק באופן שווה על גבי וצדדים של בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לבשל בשר עד השחמה היטב מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה קורא 115, על 1 1/2 שעות לנדיר בינוני (הטמפרטורה תעלה לפחות 135 כפי שהוא עומד). מכסים את הבשר ברפיון בנייר כסף ונותנים לו לעמוד כ -30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®