קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

צלעות משובצות בתבלינים

צלעות משובצות בתבלינים
צלעות משובצות בתבלינים הן חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1006 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך קמח, סוכר חום, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מתכונים דומים: צלעות משובצות בעשבים, צלעות משובצות בקפה, ו צלעות משובצות בעשבים.

הוראות

1
בואו בשר לבוא לטמפרטורת החדר 1 שעה. מחממים תנור ל 50
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים בקר במחבת צלייה גדולה, צלע בצד למטה, וצלוי 30 דקות כדי לדקלם קצת שומן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
מעבירים בשר למגש ומפחיתים את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מסננים שומן ממחבת, ואז מחזירים בשר למחבת, צלע למטה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
לטחון פלפל, allspice, ומלח במטחנת תבלינים עד הקרקע גס. שים בקערה קטנה ומערבבים עם שאר החומרים כדי להפוך את הדבק עבה. השתמש מרית קטנה כדי להפיץ להדביק באופן שווה על גבי וצדדים של בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לבשל בשר עד השחמה היטב מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה קורא 115, על 1 1/2 שעות לנדיר בינוני (הטמפרטורה תעלה לפחות 135 כפי שהוא עומד). מכסים את הבשר ברפיון בנייר כסף ונותנים לו לעמוד כ -30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה