קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

צלעות משובצות בתבלינים

צלעות משובצות בתבלינים
צלעות משובצות בתבלינים הן חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1006 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך קמח, סוכר חום, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מתכונים דומים: צלעות משובצות בעשבים, צלעות משובצות בקפה, ו צלעות משובצות בעשבים.

הוראות

1
בואו בשר לבוא לטמפרטורת החדר 1 שעה. מחממים תנור ל 50
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים בקר במחבת צלייה גדולה, צלע בצד למטה, וצלוי 30 דקות כדי לדקלם קצת שומן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מעבירים בשר למגש ומפחיתים את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מסננים שומן ממחבת, ואז מחזירים בשר למחבת, צלע למטה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לטחון פלפל, allspice, ומלח במטחנת תבלינים עד הקרקע גס. שים בקערה קטנה ומערבבים עם שאר החומרים כדי להפוך את הדבק עבה. השתמש מרית קטנה כדי להפיץ להדביק באופן שווה על גבי וצדדים של בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לבשל בשר עד השחמה היטב מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה קורא 115, על 1 1/2 שעות לנדיר בינוני (הטמפרטורה תעלה לפחות 135 כפי שהוא עומד). מכסים את הבשר ברפיון בנייר כסף ונותנים לו לעמוד כ -30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ