קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

צלעות עגל מטוגנות

צלעות עגל מטוגנות
הפוך תבשיל

הוראות

1
להביא את פני השטח לרתיחה בסיר 1-quart על חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר מהחום ולשמור חם, מכוסה חלקית.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
פט שנקס יבש ומפזרים מלח ופלפל. לדלות נקבים בקמח למעיל, לנער את עודף.
4
שמן חום בסיר ovenproof כבד 5-6 ליטר רחב על חום בינוני גבוה עד רק עישון, ואז שוקים חומים מכל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל, ולהעביר עם מלקחיים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
מוסיפים חמאה לסיר וחום עד הקצף שוכך, ואז בצלים מטוגנים, גזר, סלרי ושום, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרככים, כ 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים יין, מגרדים את כל חתיכות חומות, ולאחר מכן מוסיפים חצץ חם, עגבניות, עלה דפנה. חזור שאנקים (עם כל מיצים שנצברו על צלחת) כדי סיר ולהביא נוזל לרתיחה, ולאחר מכן לכסות סיר ושנקס צליעה בתנור עד הבשר הוא רך מאוד, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
בזהירות להעביר שאנקס עם כפית מחוררת לצלחת נקייה ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף. שומן רזה מן הרוטב, ואז מבשלים, חשוף, על גבי תנור, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, כ 15 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל ומוסיפים שאנקים, ואז מבשלים על אש נמוכה עד מחומם דרך. (להשליך מחרוזות עלה דפנה לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הפוך גרמולטה
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
* זמין בחנויות מזון מיוחדות ו cooking.com.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2
הערת טבחים
1
* זמין בחנויות מזון מיוחדות ו cooking.com.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
2
*Available at specialty foods shops and cooking.com.