קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

בשר צבי עם פלפל ירוק מדיירה רוטב פלפל ירוק

בשר צבי עם פלפל ירוק מדיירה רוטב פלפל ירוק
בשר צבי טנדרלוין עם רוטב Madeira גרין Peppercorn נטול גלוטן, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: בשר בקר עם רוטב מדיירה, בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות, ו בשר חזיר פילה עם רוטב גרגרי בורגונדי.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בשר צבי יבש ומפזרים פלפל שחור ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
בשר צביבשר צבי
מלחמלח
3
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד רק עישון, ואז צבי חום מכל הצדדים (למעט מסתיים), על 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעבירים מחבת עם בשר צבי לתנור וצולים עד שמדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז רושם 46°, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
תנורתנור
5
להעביר בשר צבי עם מלקחיים לצלחת ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 52° עבור בינוני נדיר).
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
בעוד בשר עומד, להוסיף שאלוט למחבת (הידית תהיה חמה) ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הוסף מדיירה ומחבת deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים demi-glace ומרתיחים, ערבוב, עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 1 דקה. מערבבים פלפל, חמאה, נשאר 1/4 כפית מלח, וכל מיצי בשר שהצטברו על צלחת, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
חמאהחמאה
רוטברוטב
בשרבשר
מלחמלח
9
חותכים בשר צבי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
רוטברוטב
1
* בשר בקר tenderloin ניתן להחליף בשר צבי. השתמש 1 (3/4-lb) פילה מיניון (3 אינץ ' קוטר). חום מכל הצדדים( כולל הקצוות), על 5 דקות בסך הכל, ולאחר מכן לצלות עד מדחום מוכנס לתוך רישום מרכז 49°, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
פילה מיניוןפילה מיניון
בשר צביבשר צבי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
2
בואו לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 54° עבור בינוני נדיר).
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת לפני ביצוע רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת