בשר צבי עם פלפל ירוק מדיירה רוטב פלפל ירוק
בשר צבי טנדרלוין עם רוטב Madeira גרין Peppercorn נטול גלוטן, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: בשר בקר עם רוטב מדיירה, בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות, ו בשר חזיר פילה עם רוטב גרגרי בורגונדי.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
בשר צבי יבש ומפזרים פלפל שחור ו 1/4 כפית מלח.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד רק עישון, ואז צבי חום מכל הצדדים (למעט מסתיים), על 3 דקות בסך הכל.
מעבירים מחבת עם בשר צבי לתנור וצולים עד שמדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז רושם 46°, 4 עד 5 דקות.
להעביר בשר צבי עם מלקחיים לצלחת ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 52° עבור בינוני נדיר).
בעוד בשר עומד, להוסיף שאלוט למחבת (הידית תהיה חמה) ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
הוסף מדיירה ומחבת deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 1 דקה.
מוסיפים demi-glace ומרתיחים, ערבוב, עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 1 דקה. מערבבים פלפל, חמאה, נשאר 1/4 כפית מלח, וכל מיצי בשר שהצטברו על צלחת, ולאחר מכן להסיר מן החום.
חותכים בשר צבי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים ברוטב.
* בשר בקר tenderloin ניתן להחליף בשר צבי. השתמש 1 (3/4-lb) פילה מיניון (3 אינץ ' קוטר). חום מכל הצדדים( כולל הקצוות), על 5 דקות בסך הכל, ולאחר מכן לצלות עד מדחום מוכנס לתוך רישום מרכז 49°, 18 עד 20 דקות.
בואו לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 54° עבור בינוני נדיר).
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת לפני ביצוע רוטב.