קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

צלעות עגל עם Porcinis: Costolette di Vitello con Porcinis

צלעות עגל עם Porcinis: Costolette di Vitello con Porcinis
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. וזה די טוב. נסו לחמניות עגל ברוטב עגבניות - - - Braciole di Vitello, צלוי עגל עם Marjoram: Stinco di Vitello, ו Spezzatino di vitello con piselli (צלי עגל עם אפונה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את חתיכות הפטריות מתחת למים זורמים קרים כדי להיפטר מהם חול. אם החתיכות קטנות, זרוק אותן לקערה קטנה של מים, תנענע אותן, ותן לחלקיקים להתיישב. מיד לאסוף את החתיכות. חזור פעמיים נוספות. משרים את הפטריות שטופות במים החמים 30 דקות, או עד שהתרככו. ואז להרים אותם מתוך הנוזל קוצצים גס. מסננים את הנוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר, ומניחים בצד 4 כפות לרוטב המחבת. (השאר יכול להיות קפוא לשימוש מאוחר יותר.)
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מסננתמסננת
קערהקערה
מחבתמחבת
2
יש מגש הגשה מתחמם בתנור נמוך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מחממים את שמן הזית במחבת ב-12 אינץ ' מעל חום בינוני-גבוה. קח 3 עד 4 דקות כדי לחמם במהירות את צלעות העגל משני הצדדים. מדי פעם להחליק מרית עץ מתחת לכל קוצץ כדי לשמור אותו דבק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
4
לאחר הצלעות הן חום זהוב, להוריד את החום בינוני נמוך לבשל 8 עד 12 דקות, פונה פעם אחת. בדוק עבור doneness ב 8 דקות. הקפד לא לבשל אותם יתר על המידה, או העגל יתייבש. הפנים של הצלעות צריך להיות מסמיק עם ורוד, והם צריכים לתת קצת כאשר לחוץ עם האצבע. ברגע שהם נעשים, להסיר את הצלעות למגש המחומם כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגלעגל
5
כפית את כל אבל 2 כפות של שומן מהמחבת. להפוך את החום בינוני גבוה, ולהוסיף את הבצל ושום. מבשלים עד מתרכך, 3 עד 4 דקות, ומוסיפים את הפטריות מחדש. מערבבים וטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף את נוזל פטריות שמורות ולהפחית עד 4 כפות. ואז להפוך את החום גבוה, להוסיף את היין לגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. לאחר היין מופחת בחצי (בערך 1 דקה), מערבבים את המניה ומבשלים 2 דקות. את החום מוסיפים את מיץ הלימון ואת החמאה, ומערבלים את המחבת כדי ליצור את הרוטב. כפית את הרוטב על הצלעות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פטריותפטריות
חמאהחמאה
רוטברוטב
מלאימלאי
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
9
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
10
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפלפלפל
ירקירק
גזרגזר
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
סירסיר
11
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת