צלעות עגל עם מרווה וקרם סקווש פולנטה
צלעות עגל עם מרווה וקרם סקווש פולנטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 889 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך חמאה, דלורית, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 90%. מתכונים דומים: צלעות עגל עם מרווה וקרם סקווש פולנטה, צלעות עגל מרווה, ו צלעות עגל עם קרום חרדל-מרווה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
עבור פולנטה, לזרוק את הדלעת ושמן עם קצת מלח, ואז צולים במשך 40 דקות עד ממש רך. וויז דלף לטהור עם החלב. תשאיר את התנור דולק. Cook polenta following pack instructions. ברגע רך וקרם, מערבבים את הטהור פרמזן עם תיבול. תתחמם.
מחממים את החמאה והשמן במחבת חסינה (אם יש לך אחד) עד רוחש. לחץ על כמה עלי מרווה על הצלעות, עונה בנדיבות, ואז מטגנים מעל חום גבוה עבור 2 דקות בכל צד עד זהב פריך.
מעבירים לתנור במשך 5 דקות כדי לסיים את הבישול (להטות את הכל לתוך פח קלייה קטן אם המחבת שלך isnt ovenproof). בדוק את העגל מבושל רק דרך אבל עדיין עסיסי, ואז לנוח כמה דקות בזמן שאתה צלחת את פולנטה וסלט (ראה מתכון להלן). אם הפולנטה התניעה יותר מדי, לשחרר עם התזה יותר חלב, ולאחר מכן לחלק בין שתי צלחות. מעל כל אחד עם קוצצים וכפית מעל כל מיצי פאן.