צלעות פיליפיניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 677 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, בצל, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו צלעות פיליפיניות, צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, ו צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים צלעות בסיר מניות 5 עד 6 ליטר עם 2 בצלים תקועים, 4 כפות של רוטב הסויה, פלפל וכוכב אניס. מביאים הכל לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות ולתת להתבשל מיצי בשר עד הצלעות מכרז כאשר פירסינג, על 1 1/4 שעות. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)