צלעות קצרות Achiote עם רוטב ברביקיו אנצ'ו ותבלינים אבוקדו
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה, Crockpot קפה אנצ'ו צ' ילה צלעות קצרות, ו צלעות קצרות מטוגנות עם אנצ'ו צ' ילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הכן צלעות: במחבת צלייה גדולה, לשלב את כל החומרים למעט צלעות. הגדר צלעות במחבת ולשפשף בכל רחבי עם תערובת achiote. חותם מחבת בחוזקה עם נייר כסף. צלי, הפיכת צלעות בכל שעה, עד בשר רך כאשר פירסינג אבל לא נופל עצמות, על 2 שעות.
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
בינתיים, לעשות רוטב: בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים למעט מרק ועשן נוזלי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת להדביק עבה, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובה
1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
הסר מהחום.
5
מעבירים צלעות לסדין אפייה מעוטר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
6
יוצקים מיצי פאן לתוך כוס גדולה למדידת כוס; לרפרף ולהשליך שומן.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים מרק עוף כדי להפוך 2 1/2 כוסות, ואז לשפוך למחבת עם רוטב להדביק. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חתיכות אנצ ' ו הם רכים מאוד, 15 עד 20 דקות. בינתיים, להכין גריל בינוני (350 עד 45
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
חום עקיף, אבל לדלג על מחבת הטפטוף.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להיפטר מקל קינמון מן הרוטב ומערבבים עשן נוזלי. רוטב טהור בבלנדר, ואז מתח.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
רוטב לסלט חוצות, לא חובה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים עוד מיץ ליים ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
יוצקים 1 כוס רוטב לתוך קערה קטנה עבור צליעה והשאר לתוך קנקן קטן.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
12
שלב מרכיבים להתענג עם מלח לטעום בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
13
צלעות גריל, מכוסה, מעל חום ישיר, מפנה פעם אחת, עד השחמה ולוהטת, 4 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
14
העברת צלעות גרמיות בצד עד אזור חום עקיף מברשת בנדיבות עם כמה רוטב כוס 1. מבשלים עד הרוטב מוגדר, על 5 דקות, ואז להסתובב, מברשת שוב, ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)
15
להעביר צלעות קצרות צלחות או לחתוך spareribs בין עצמות ולשים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חילוף
16
מגישים צלעות ברוטב שמור ותבלינים אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)
17
* מצא הדבק achiote, תערובת תיבול יוקטן עשה עם annatto וחומץ, במעבר לטינו מזונות. בקש מקצב לחתוך צלעות לשניים.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
הדבק Annatto
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Annatto
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1
השתמש צלעות חזיר וצלעות בשר בקר. יותר מרופד בנדיבות צלעות חזיר בייבי בחזרה, spareribs בסגנון כפרי, או צלעות בקר רגיל, הם במידה ניכרת עסיסיים וטעימים יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גב
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חילוף
2
צלעות בסגנון סנט לואיס. כלומר, לקצץ אותם לצורה מסודרת, מלבנית שמבשלת באופן שווה. בקש מקצב לגזום אותם, או לעשות זאת בעצמך: בצד הגרמי, לקצץ את דש הבשר מהמרכז, לשטוף עם העצמות. לאחר מכן לחתוך את המתלה לאורכו בין 4-ל 5-in.- צלעות רחבות וחצאית לעיסה (לעיל). שמור שאריות למרק.
הסר את הממברנה. צלעות חזיר יש קרום בצד התחתון שיכול להתכווץ ולהפוך את הבשר לבשל בצורה לא אחידה. זה קל להסיר: החלק את הקצה של מדחום בשר מתחת לקרום בקצה אחד כדי לשחרר קצה. משוך את הממברנה עם מגבת נייר (זה עשוי לרדת בחתיכות) תוך החזקת המתלה למטה עם היד השנייה.
לשלוט באמנות החום העקיף. זה מאפשר לצלעות לבשל ארוך ואיטי, ולכן הם הופכים להיות עדינים מאוד וניתנו של הרבה מהשומן שלהם. לאחר מכן חום אותם על החלק הישיר של האש.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
2
אם באמצעות גז, לשים מחבת טפטוף במקום תחת חלק אחד של באח הבישול (אזור החום העקיף), ואז להדליק רק את המבער או המבערים על שאר הגריל (אזור החום הישיר).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אם משתמשים בפחם, להצית 50 בריחים בארובה, ואז גחלים גחלים בצדדים מנוגדים של firegrate, עוזב אזור פינה באמצע. הגדר מחבת טפטוף באזור פינה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו גחלים לשרוף עד הטמפרטורה שצוינה במתכון. כדי לשמור על הטמפרטורה במהלך הבישול, להוסיף 5 בריחים לכל תל של גחלים על כל 30 דקות, החל כאשר צלעות ללכת על הגריל; אם האש מקבל חם מדי, פתחי סגור חלקית תחת הגריל ועל המכסה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.