קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

צלעות קצרות Achiote עם רוטב ברביקיו אנצ'ו ותבלינים אבוקדו

צלעות קצרות Achiote עם רוטב ברביקיו אנצ'ו ותבלינים אבוקדו
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה, Crockpot קפה אנצ'ו צ' ילה צלעות קצרות, ו צלעות קצרות מטוגנות עם אנצ'ו צ' ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הכן צלעות: במחבת צלייה גדולה, לשלב את כל החומרים למעט צלעות. הגדר צלעות במחבת ולשפשף בכל רחבי עם תערובת achiote. חותם מחבת בחוזקה עם נייר כסף. צלי, הפיכת צלעות בכל שעה, עד בשר רך כאשר פירסינג אבל לא נופל עצמות, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
בינתיים, לעשות רוטב: בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים למעט מרק ועשן נוזלי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת להדביק עבה, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4
הסר מהחום.
5
מעבירים צלעות לסדין אפייה מעוטר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
יוצקים מיצי פאן לתוך כוס גדולה למדידת כוס; לרפרף ולהשליך שומן.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים מרק עוף כדי להפוך 2 1/2 כוסות, ואז לשפוך למחבת עם רוטב להדביק. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חתיכות אנצ ' ו הם רכים מאוד, 15 עד 20 דקות. בינתיים, להכין גריל בינוני (350 עד 45
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
חום עקיף, אבל לדלג על מחבת הטפטוף.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
להיפטר מקל קינמון מן הרוטב ומערבבים עשן נוזלי. רוטב טהור בבלנדר, ואז מתח.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים עוד מיץ ליים ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
יוצקים 1 כוס רוטב לתוך קערה קטנה עבור צליעה והשאר לתוך קנקן קטן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
שלב מרכיבים להתענג עם מלח לטעום בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
צלעות גריל, מכוסה, מעל חום ישיר, מפנה פעם אחת, עד השחמה ולוהטת, 4 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
14
העברת צלעות גרמיות בצד עד אזור חום עקיף מברשת בנדיבות עם כמה רוטב כוס 1. מבשלים עד הרוטב מוגדר, על 5 דקות, ואז להסתובב, מברשת שוב, ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
15
להעביר צלעות קצרות צלחות או לחתוך spareribs בין עצמות ולשים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
צלעות חילוףצלעות חילוף
16
מגישים צלעות ברוטב שמור ותבלינים אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
17
* מצא הדבק achiote, תערובת תיבול יוקטן עשה עם annatto וחומץ, במעבר לטינו מזונות. בקש מקצב לחתוך צלעות לשניים.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
הדבק Annattoהדבק Annatto
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
AnnattoAnnatto
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1
השתמש צלעות חזיר וצלעות בשר בקר. יותר מרופד בנדיבות צלעות חזיר בייבי בחזרה, spareribs בסגנון כפרי, או צלעות בקר רגיל, הם במידה ניכרת עסיסיים וטעימים יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גבצלעות בייבי גב
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
צלעות חילוףצלעות חילוף
2
צלעות בסגנון סנט לואיס. כלומר, לקצץ אותם לצורה מסודרת, מלבנית שמבשלת באופן שווה. בקש מקצב לגזום אותם, או לעשות זאת בעצמך: בצד הגרמי, לקצץ את דש הבשר מהמרכז, לשטוף עם העצמות. לאחר מכן לחתוך את המתלה לאורכו בין 4-ל 5-in.- צלעות רחבות וחצאית לעיסה (לעיל). שמור שאריות למרק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
3
הסר את הממברנה. צלעות חזיר יש קרום בצד התחתון שיכול להתכווץ ולהפוך את הבשר לבשל בצורה לא אחידה. זה קל להסיר: החלק את הקצה של מדחום בשר מתחת לקרום בקצה אחד כדי לשחרר קצה. משוך את הממברנה עם מגבת נייר (זה עשוי לרדת בחתיכות) תוך החזקת המתלה למטה עם היד השנייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר חילוףצלעות חזיר חילוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
לשלוט באמנות החום העקיף. זה מאפשר לצלעות לבשל ארוך ואיטי, ולכן הם הופכים להיות עדינים מאוד וניתנו של הרבה מהשומן שלהם. לאחר מכן חום אותם על החלק הישיר של האש.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
אם באמצעות גז, לשים מחבת טפטוף במקום תחת חלק אחד של באח הבישול (אזור החום העקיף), ואז להדליק רק את המבער או המבערים על שאר הגריל (אזור החום הישיר).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
אם משתמשים בפחם, להצית 50 בריחים בארובה, ואז גחלים גחלים בצדדים מנוגדים של firegrate, עוזב אזור פינה באמצע. הגדר מחבת טפטוף באזור פינה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
בואו גחלים לשרוף עד הטמפרטורה שצוינה במתכון. כדי לשמור על הטמפרטורה במהלך הבישול, להוסיף 5 בריחים לכל תל של גחלים על כל 30 דקות, החל כאשר צלעות ללכת על הגריל; אם האש מקבל חם מדי, פתחי סגור חלקית תחת הגריל ועל המכסה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרהדבק אכיוטההדבק אכיוטה2קרום: פירורי קרקר גרהםהדבק אכיוטההדבק אכיוטה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרע anaheim צ'יילס, לחתוך לקוביות קטנותזרע anaheim צ'יילס, לחתוך לקוביות קטנות1כף. חומץ ביין אדוםאנצ'ו צ' ילה מיובש, נבקע, נקרע לחתיכותאנצ'ו צ' ילה מיובש, נבקע, נקרע לחתיכות3אבוקדו מוצק בשלים, קצוץ גסאבוקדו מוצק בשלים, קצוץ גס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה קצוצה בצפיפותכוסברה קצוצה בצפיפות1מקל קינמון (על 2 1/2 ב. ארוך)מקל קינמון (על 2 1/2 ב. ארוך)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין מדיירה יבשיין מדיירה יבש3שיני שוםשיני שום1אוראו ממולאים כפוליםקרקע חם ניו מקסיקו צ'ילה או 1/2 כפית. קאייןקרקע חם ניו מקסיקו צ'ילה או 1/2 כפית. קאיין6קצת קישואים קצוציםרוטברוטב2גרידה ומיץ לייםגרידה ומיץ ליים1nullגרידה ומיץ של או 2 תפוזים קטניםגרידה ומיץ של או 2 תפוזים קטנים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אודות מלח כשראודות מלח כשר1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אודות מלח כשראודות מלח כשר2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל מיץ לייםעל מיץ ליים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל מרק עוף מופחת נתרןעל מרק עוף מופחת נתרן2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2קרום: פירורי קרקר גרהםאורגנו מיובשאורגנו מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי אורגנו טריים קצוציםעלי אורגנו טריים קצוצים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'6קצת קישואים קצוציםלהתענגלהתענג6קצת קישואים קצוציםצלעותצלעות3צלעות קצרות שלמות (4 3/4 ק צלעות קצרות שלמות (4 3/4 ק " ג. סה " כ), כל חתך במחצית*, או 2 מתלים (2 1/2 קילו. כל) חזיר spareribs גזוז בסגנון סנט לואיס, קרום הוסר, לחתוך 8-9-in. מנות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.