קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

צלעות קצרות Achiote עם רוטב ברביקיו אנצ'ו ותבלינים אבוקדו

צלעות קצרות Achiote עם רוטב ברביקיו אנצ'ו ותבלינים אבוקדו
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה, Crockpot קפה אנצ'ו צ' ילה צלעות קצרות, ו צלעות קצרות מטוגנות עם אנצ'ו צ' ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הכן צלעות: במחבת צלייה גדולה, לשלב את כל החומרים למעט צלעות. הגדר צלעות במחבת ולשפשף בכל רחבי עם תערובת achiote. חותם מחבת בחוזקה עם נייר כסף. צלי, הפיכת צלעות בכל שעה, עד בשר רך כאשר פירסינג אבל לא נופל עצמות, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
בינתיים, לעשות רוטב: בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים למעט מרק ועשן נוזלי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת להדביק עבה, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
הסר מהחום.
5
מעבירים צלעות לסדין אפייה מעוטר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
יוצקים מיצי פאן לתוך כוס גדולה למדידת כוס; לרפרף ולהשליך שומן.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים מרק עוף כדי להפוך 2 1/2 כוסות, ואז לשפוך למחבת עם רוטב להדביק. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חתיכות אנצ ' ו הם רכים מאוד, 15 עד 20 דקות. בינתיים, להכין גריל בינוני (350 עד 45
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
חום עקיף, אבל לדלג על מחבת הטפטוף.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להיפטר מקל קינמון מן הרוטב ומערבבים עשן נוזלי. רוטב טהור בבלנדר, ואז מתח.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים עוד מיץ ליים ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
יוצקים 1 כוס רוטב לתוך קערה קטנה עבור צליעה והשאר לתוך קנקן קטן.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
שלב מרכיבים להתענג עם מלח לטעום בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
צלעות גריל, מכוסה, מעל חום ישיר, מפנה פעם אחת, עד השחמה ולוהטת, 4 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
14
העברת צלעות גרמיות בצד עד אזור חום עקיף מברשת בנדיבות עם כמה רוטב כוס 1. מבשלים עד הרוטב מוגדר, על 5 דקות, ואז להסתובב, מברשת שוב, ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
15
להעביר צלעות קצרות צלחות או לחתוך spareribs בין עצמות ולשים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חילוףצלעות חילוף
16
מגישים צלעות ברוטב שמור ותבלינים אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
17
* מצא הדבק achiote, תערובת תיבול יוקטן עשה עם annatto וחומץ, במעבר לטינו מזונות. בקש מקצב לחתוך צלעות לשניים.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
הדבק Annattoהדבק Annatto
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
AnnattoAnnatto
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1
השתמש צלעות חזיר וצלעות בשר בקר. יותר מרופד בנדיבות צלעות חזיר בייבי בחזרה, spareribs בסגנון כפרי, או צלעות בקר רגיל, הם במידה ניכרת עסיסיים וטעימים יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גבצלעות בייבי גב
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חילוףצלעות חילוף
2
צלעות בסגנון סנט לואיס. כלומר, לקצץ אותם לצורה מסודרת, מלבנית שמבשלת באופן שווה. בקש מקצב לגזום אותם, או לעשות זאת בעצמך: בצד הגרמי, לקצץ את דש הבשר מהמרכז, לשטוף עם העצמות. לאחר מכן לחתוך את המתלה לאורכו בין 4-ל 5-in.- צלעות רחבות וחצאית לעיסה (לעיל). שמור שאריות למרק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
3
הסר את הממברנה. צלעות חזיר יש קרום בצד התחתון שיכול להתכווץ ולהפוך את הבשר לבשל בצורה לא אחידה. זה קל להסיר: החלק את הקצה של מדחום בשר מתחת לקרום בקצה אחד כדי לשחרר קצה. משוך את הממברנה עם מגבת נייר (זה עשוי לרדת בחתיכות) תוך החזקת המתלה למטה עם היד השנייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר חילוףצלעות חזיר חילוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1
לשלוט באמנות החום העקיף. זה מאפשר לצלעות לבשל ארוך ואיטי, ולכן הם הופכים להיות עדינים מאוד וניתנו של הרבה מהשומן שלהם. לאחר מכן חום אותם על החלק הישיר של האש.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
אם באמצעות גז, לשים מחבת טפטוף במקום תחת חלק אחד של באח הבישול (אזור החום העקיף), ואז להדליק רק את המבער או המבערים על שאר הגריל (אזור החום הישיר).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אם משתמשים בפחם, להצית 50 בריחים בארובה, ואז גחלים גחלים בצדדים מנוגדים של firegrate, עוזב אזור פינה באמצע. הגדר מחבת טפטוף באזור פינה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו גחלים לשרוף עד הטמפרטורה שצוינה במתכון. כדי לשמור על הטמפרטורה במהלך הבישול, להוסיף 5 בריחים לכל תל של גחלים על כל 30 דקות, החל כאשר צלעות ללכת על הגריל; אם האש מקבל חם מדי, פתחי סגור חלקית תחת הגריל ועל המכסה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרהדבק אכיוטההדבק אכיוטה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסהדבק אכיוטההדבק אכיוטה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרע anaheim צ'יילס, לחתוך לקוביות קטנותזרע anaheim צ'יילס, לחתוך לקוביות קטנות1כף. חומץ ביין אדוםאנצ'ו צ' ילה מיובש, נבקע, נקרע לחתיכותאנצ'ו צ' ילה מיובש, נבקע, נקרע לחתיכות3אבוקדו מוצק בשלים, קצוץ גסאבוקדו מוצק בשלים, קצוץ גס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה קצוצה בצפיפותכוסברה קצוצה בצפיפות1מקל קינמון (על 2 1/2 ב. ארוך)מקל קינמון (על 2 1/2 ב. ארוך)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין מדיירה יבשיין מדיירה יבש3שיני שוםשיני שום1אוראו ממולאים כפוליםקרקע חם ניו מקסיקו צ'ילה או 1/2 כפית. קאייןקרקע חם ניו מקסיקו צ'ילה או 1/2 כפית. קאיין6שרימפס וורידיםרוטברוטב2גרידה ומיץ לייםגרידה ומיץ ליים1nullגרידה ומיץ של או 2 תפוזים קטניםגרידה ומיץ של או 2 תפוזים קטנים0חתיכות טופי הית' בראודות מלח כשראודות מלח כשר1חתיכות טופי הית' בראודות מלח כשראודות מלח כשר2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל מיץ לייםעל מיץ ליים2חתיכות טופי הית' בררוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל מרק עוף מופחת נתרןעל מרק עוף מופחת נתרן22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאורגנו מיובשאורגנו מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי אורגנו טריים קצוציםעלי אורגנו טריים קצוצים2חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות6שרימפס וורידיםלהתענגלהתענג6שרימפס וורידיםצלעותצלעות3צלעות קצרות שלמות (4 3/4 ק צלעות קצרות שלמות (4 3/4 ק " ג. סה " כ), כל חתך במחצית*, או 2 מתלים (2 1/2 קילו. כל) חזיר spareribs גזוז בסגנון סנט לואיס, קרום הוסר, לחתוך 8-9-in. מנות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.