צלעות קצרות טעימות להפליא עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 1332 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בצל, סלרי, כמה גבעולים רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות קצרות, ו BBQ צלעות קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לטף את הצלעות יבש מתבלים בנדיבות עם מלח, פלפל, allspice, ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פפריקה
פלפל
צלעות
מלח
3
בתנור הולנדי גדול מחממים את השמן, כמה סיבובים של המחבת, על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
4
מוסיפים את הבשר והחום בשתי קבוצות, מסתובבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בשר
5
הסר את הצלעות לצלחת, לשפוך את השומן, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
6
בעוד הבשר חומים, לעשות להדביק טעם על ידי הוספת השום, צ ' ילה, עלי דפנה, פטרוזיליה, רוזמרין למעבד מזון דופק את המעבד לקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
רוזמרין
פטרוזיליה
שום
פלפל צ ' ילי
בשר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
7
הסר ושמור את הדבק.
8
לאחר כל הבשר כבר השחמה ואת השומן כבר שפך, להוסיף את השמן הנותר, בצל, גזר, סלרי למחבת, העונה עם מלח ופלפל ומערבבים 5 עד 10 דקות, עד רך, להסיר את התערובת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גזר
סלרי
בצל
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את הדבק טעם ומערבבים 5 דקות יותר. Deglaze המחבת עם יין ולהפחית על ידי 2/3, על 15 דקות. להחזיר את הצלעות לסיר ולהוסיף את המניה. מביאים את התערובת לרתיחה, מכסים ומניעים את הצלעות לתנור ומבשלים 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
צלעות
יין
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
סיר
10
מוסיפים את הבצל והגזר בחזרה לסיר במשך 20 עד 30 דקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
גזר
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
הסר 4 צלעות, עבור Ragu צלעות קצר עם פפרדלה שיכור, המתכון כדלקמן, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
Pappardelle
צלעות
12
לקרר את 8 הצלעות שנותרו לחלוטין, ואז לקרר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
13
כדי לשרת, לרפרף את השומן מן הבשר, לחמם חשוף, על אש בינונית. לבשל 20 דקות בערך, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בקר
14
הסר את הצלעות ואת המילואים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
15
במחבת סאוט קטנה, להמיס 4 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
16
לטאטא ב 4 כפות קמח לעשות רביכה חומה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
17
להוסיף 1 כוס רוטב צלעות למחבת רביכה, ולאחר מכן להוסיף בחזרה לסיר התבשיל. להפחית את הרוטב עד מעובה, על 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
18
כאשר צלעות הבשר מוכנות לשרת, מביאים את המים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים את אטריות הביצה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביצים
צלעות בקר
מים
מלח
19
מסננים את האטריות ומחזירים אותם לסיר החם. לזרוק את האטריות עם חמאה, מלח, אגוז מוסקט, עירית, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
חמאה
עירית
מוסקט
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
20
מגישים 2 צלעות לאדם עם לחם פריך, ארוגולה ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריך
ארוגולה
רוטב
צלעות
1
מחממים את שמן הזית בתולי בתנור ההולנדי על אש בינונית גבוהה, מוסיפים את הגזרים, הבצל, הסלרי, השום והעונה עם מלח ופלפל. מבשלים עד רך מאוד, ואז מערבבים את רסק העגבניות, המניה, בשר צלע קצר ורוטב צמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
רסק עגבניות
גזר
סלרי
שום
בצל
פלפל
רוטב
מלאי
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מחממים דרך, ואז מתקררים לחלוטין ומאחסנים לארוחת הכנה מראש. לרפרף את השומן לחמם, מכוסה, מעל חום בינוני.
3
בעוד הרוטב מחמם, להביא 5 עד 6 כוסות מים לרתיחה עם יין אדום בקבוק 1.
מרכיבים שתצטרך
יין אדום
רוטב
מים
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
5
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב למעיל, ואז למעלה עם גבינת פקורינו ופטרוזיליה קצוצה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי עמק נאפה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.