צלעות קצרות מבושלות לאט עם גרמולטה
מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פירורי לחם גס, לימונים, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלעות קצרות מבושלות לאט, צלעות קצרות מבושלות לאט, ו צלעות קצרות גרמניות מבושלות לאט (מתכונים דומים).
הוראות
עונה צלעות קצרות בנדיבות עם מלח ופלפל; מקום בצינה גדולה צלייה, חשופה, 12 שעות.
מחממים תנור ל 163°. טוסט breadcrumbson גיליון אפייה rimmed, זורק halfwaythrough, עד חום זהוב, 8-10 דקות.
הוסף 1 כוס מים למחבת צלייה. Coverpan עם רדיד ומבשלים עד הבשר מכרז, 2 1/2-3 שעות. לחשוף מחבת ו increasovreasoven טמפרטורה עד 400°פ צלי עד ribsare השחמה על גבי, 25-30 דקות יותר.
כאשר צלעות קצרות נעשות כמעט, mixgarlic, פטרוזיליה, חזרת, גרידת לימון andjuice, פירורי לחם, ו 2 כפות שמן בקערה קטנה; העונה gremolata עם מלח ופלפל.
בינתיים, חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.לבשל לימונים, לקצץ בצד למטה, עד goldenbrown, על 4 דקות. צלעות קצרותעליונה ומגישים עם לימונים צרובים.