צלעות קצרות מתובל עם גזר גמדי קלוי בצל Cipollini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 64 גרם חלבון 131 גרם של שומן, וסך הכל 1706 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך זנגביל, שיני שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו גזר מזוגג ובצל Cipollini עם כוסברה ותפוז, בצל צ'יפוליני צלוי, ו בצל Cipollini קלוי טרוויזו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לשטוף ולנגב צלעות קצרות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
3
מפזרים בכל רחבי עם 1/2 כף. כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
4
הוסף 1 כף. שמן וחמאה לסיר גדול, עמוק ואטום מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, צלעות חומות קצרות בכל רחבי, על 5 דקות לכל אצווה, העברה לקערה כפי שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
5
מוסיפים בצל קצוץ, גזר, סלרי, שום וג ' ינג ' ר לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהירקות מתחילים חום, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
סלרי
שום
ג ' ינג ' ר
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים כמון וכוסברה ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.
כמון
7
מפזרים קמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
8
יוצקים יין 2 כוסות מרק לתוך סיר ומוסיפים פלפל מקל קינמון; ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה. להחזיר צלעות קצרות וכל מיצים שנצברו לסיר. נוזל צריך רק לכסות אותם; להוסיף קצת יותר מרק במידת הצורך. מכסים ואופים עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 2 1/4 עד 2 1/2 שעות.
טפטוף עם נשאר 1 כף. שמן ומערבבים למעיל; מכסים בנייר כסף. הגדר בתנור לאחר הצלעות אפו על 1 1/2 שעות, ואופים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
11
הסר רדיד וצלי עד ירקות רכים כאשר פירסינג ומתחיל חום, כ 15 דקות יותר. במידת הצורך, צלוי 4 עד 6 ב. מחום לחום קצת יותר, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
12
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
13
הרם צלעות מבישול נוזלי, לכסות, ולשמור על חם. מסננים את הנוזל למחבת רחבה, מרפרפים את השומן, ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם לכ -2 כוסות ומצפה את הגב של כף, כ -15 דקות.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.