קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

צלעות קצרות עם טליאטלה

צלעות קצרות עם טליאטלה
צלעות קצרות עם טליאטלה היא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1002 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות ואספו בצל, עלי רוזמרין, טליאטלה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 13 אוכלים וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה מרהיב. נסו צלעות קצרות לא כל כך קצרות עם תבשיל הומיני מפנייה חדשה בדרום, צלעות קצרות לברביקיו, ו צלעות קצרות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את שמן הזית בסיר מרק כבד גדול על אש בינונית. מבשלים את הפנקטה עד להזהבה ופריכה, כ -4 דקות. בינתיים מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל, ומחפרים בקמח. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הפנקטה מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הצלעות הקצרות לתבנית ומשחימים מכל הצדדים, בערך 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
בינתיים משלבים את הבצל, הגזר, הפטרוזיליה והשום במעבד מזון ומערבבים עד שהם טחונים דק. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת רסק העגבניות ואת הדופק.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
לאחר שהצלעות הקצרות משחימות, מוסיפים בזהירות את התערובת ממעבד המזון לסיר. מחזירים את הפנצ ' טה לסיר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את הרוזמרין, הטימין, האורגנו, עלה הדפנה, מרק הבקר והיין. מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, במשך שעה 1 ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מסירים את המכסה ומבשלים עוד שעה וחצי תוך ערבוב מדי פעם.
7
מוציאים את הבשר והעצמות מהסיר. מחק את העצמות. לגרוס את הבשר ולהחזיר אותו לסיר. מתבלים ב 1/2 כפית מלח ו 3/4 כפית פלפל, או לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות לפסטה מיובשת ו -2 עד 3 דקות לטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
מסננים את הפסטה, שומרים 1 כוס מנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
11
מוסיפים את הפסטה לסיר ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מוסיפים את נוזל הפסטה השמור 1/4 כוס בכל פעם, אם
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
13
צורך, כדי להרטיב את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
14
מעבירים לקערות הגשה, מעל כל קערה 1 כפית שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מגישים מיד.

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס4(יכול להיות או להרחיק)שוקולד מריר מגולחשוקולד מריר מגולח6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות (שלמות או חתוכות לקוביות)עגבניות (שלמות או חתוכות לקוביות)1גזר, קצוץגזר, קצוץ11 קילו קישואים,טימין מיובשטימין מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה טרייםעלי פטרוזיליה טריים11 קילו קישואים,עלי רוזמרין טריים קצוציםעלי רוזמרין טריים קצוצים2ציפורן1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות קצוצות פנצ'טה (בערךאונקיות קצוצות פנצ'טה (בערך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח1kgsצלעות קצרותצלעות קצרות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טליאטלה טרייה או מיובשתטליאטלה טרייה או מיובשת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

צלעות בקר קצרות עובדות ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות את רוז סיגלס עם פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
שושנת כוס הים של פינו נואר
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.