צלף, עגבנייה וחמאת זית
צלף, עגבנייה, וחמאת זית נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו חמאה, בקבוקי שתייה, עלי אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עגבנייה, זית, פלפלת, בקלה צלוי עם טפנד עגבניות-זיתים חם, ו עגבניות, צלפים, סלט גבינה זית וכחול.
הוראות
במעבד מזון, מערבולת יחד חמאה, שום, אנשובי עד חלקה.
מוסיפים את המרכיבים הנותרים ואת הדופק 3 פעמים (אתה רוצה את החומרים כדי להיות מצופה חמאה אבל עדיין בחתיכות גדולות).
להניח חתיכת פלסטיק לעטוף על משטח עבודה. באמצעות מרית גומי, לגרד חמאה לאורך על הפלסטיק. הרם את הקצה העליון של הפלסטיק למעלה ומעל החמאה כדי לפגוש את הקצה התחתון של הפלסטיק.
מרדדים חמאה לכיוונך, ערב אותו לתוך בול עץ על 4 ב. ארוך. קצוות טוויסט של הפלסטיק לאטום. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
הסר ניילון נצמד וחותך 1/4 ב. חלקים (כ 1 כף. להגיש על סטייקים צלויים.
הפוך קדימה: עד 1 שבוע (לשמור מקורר), או עד 1 חודש (לשמור קפוא, עטוף בכמה שכבות של פלסטיק).