צמת שום ופרושוטו
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם קמח אסם, מלח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. צלחת נקניק, גבינה וצבת בצל, ו שעועית לבנה ומרק שום עם תרד פריך פרושוטו ורוזמרין-טוסט שום דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים את הבחירה של קמח חום עם לבן, שמרים ומלח בקערת ערבוב גדולה. שים את החמאה ולשפשף אותו לתוך הקמח.
מערבבים את השום המרוסק. הפוך לטבול במרכז הקמח ויוצקים כמעט 300ml מים חמים (קרים ולא חמים), עם סכין עגול להב. ואז לערבב מספיק של המים הנותרים קצת יותר במידת הצורך, כדי לאסוף את כל פיסות יבשות בתחתית הקערה ועד התערובת מגיע יחד כמו רך, לא דביק מדי, בצק. לאסוף אותו לכדור עם הידיים.
שים את הבצק על משטח מקומח קל מאוד ללוש במשך 8-10 דקות עד שהוא מרגיש חלק וגמיש, רק הוספת מינימום של קמח נוסף במידת הצורך כדי למנוע את דבק הבצק.
מניחים את כדור הבצק על משטח עבודה מקומח קלות. מכסים בקערת זכוכית הפוכה, נקייה וגדולה ועוזבים למשך 45 דקות-1 שעות או עד שמכפילים את גודלם ומרגישים קלילים וקפיציים. העיתוי יהיה תלוי בחום של החדר.
לדפוק בחזרה את הבצק על ידי לישה קלה רק 3-4 פעמים. אתה רק רוצה לדפוק את כל בועות אוויר גדולות, כל כך יותר מדי טיפול עכשיו תאבד את הקלות doughs. צורה לכדור. לכסות עם קערת הזכוכית ולהשאיר במשך 15 דקות.
צורה על ידי חיתוך הכדור לתוך 6 חתיכות אפילו.
מגלגלים כל אחד עם הידיים שלך לצורת נקניק 30-35cm, כי הוא שמנמן באמצע ומתחדש בכל קצה. עבור כל צלחת, להניח 2 נקניקיות בצק מולך כמו X, ואז להניח את חתיכת אחרת לאורך באמצע X ולפזר על כמה פרוסות של proscuitto. להתחיל לצעוד מהמרכז למטה, שמאל מעל ימין, ימין מעל שמאל וכו'. כאשר אתה מגיע לסוף, בזהירות להפוך את ההליכה מעל ולהשלים את plaiting, עובד למטה מהמרכז שוב. לחצו על הקצוות המחודדים יחד כדי לאטום ואז הניחו כל אחד על תבנית אפייה מרופדת בקלף אפייה. הכנס את שאר הפרושוטו לתוך קפלי כל צעד. מכסים במגבת תה נקייה. השאירו 40-45 דקות, או עד הוכפל בגודל.
שים פח קלייה בתחתית התנור 20 דקות לפני מוכן לאפות ולחמם תנור 230c / 210c מאוורר / גז
לשים את הלחם עלה בתנור, בזהירות לשפוך על 250 מ " ל מים קרים לתוך בדיל קלייה (זה יהיה לשרוק וליצור פרץ של קיטור כדי לתת לך קרום פריך), ואז להוריד את החום 220c/200c מאוורר / גז
אופים במשך 25 דקות או עד הזהב.
הסר להתקרר על מתלה תיל. אם אתה הקש על החלק התחתון של כיכר אם צריך להיות מוצק ונשמע חלול. סיים על ידי צחצוח עם ביצה מוכה.