קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

צרוב-צלי האדוק או בקלה עם AÃoli חזרת & לימון-פצפוצי לחם

צרוב-צלי האדוק או בקלה עם AÃoli חזרת & לימון-פצפוצי לחם
צלי צהבהב או בקלה עם Horseradish AÃoli & Lemon-Zest פירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 581 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ finecooking.com יש 78 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, גרידת לימון, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מתכונים דומים: אספרגוס עם פירורי לחם וגרידת לימון, כרוב ניצנים עם פירורי לחם קלויים, פרמזן וגרידת לימון, ו כרובית קלויה עם פסטאן וגרידת לימון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הפוך את פירורי לחם לימון-גרידה: במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב, עד הזהב ופריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
4
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב. מערבבים את גרידת הלימון ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הפוך את aoli חזרת: בקערה קטנה, לערבב את החומרים aoli, הוספת מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזרתחזרת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מחממים את השמן במחבת כבדה של 12 אינץ ' שאינה חסינת קנה מידה מעל חום בינוני-גבוה. לטף את הדג יבש עם מגבת נייר ועונה משני הצדדים עם 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. כאשר השמן מנצנץ חם, לסדר את הפילה באופן שווה במחבת, עור בצד למעלה. לצרוב במשך כ 2 דקות, מבלי לזוז; ואז להשתמש מרית מתכת מחורץ כדי להרים חתיכת דגים ולבדוק את הצבע. כאשר הפילה משחימים יפה, להפוך אותם ולהסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2
מורחים את הצד הצרוב של כל פילה עם חלק aoli ולאחר מכן שכבה של פירורי לחם. (ייתכן או לא צריך את כל aoli ופירורים.)
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
שים את המחבת בתנור וצלה עד הדג מבושל דרך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בעוד הדג צלוי, לשים את עלי הפטרוזיליה בקערה קטנה; לחתוך את הלימון לשניים לסחוט קצת מיץ ממחצית על הפטרוזיליה, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
טפטף את הפטרוזיליה עם מספיק שמן זית כתית במיוחד כדי לייפות קלות את העלים, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים. לפטרוזיליה צריך להיות טעם בהיר ולמוני.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
חותכים את חצי הלימון הנותרים לארבעה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
7
כאשר הדג מבושל, להסיר את המחבת מהתנור ולהעביר את הפילה לצלחות. למעלה כל אחד עם כמה סלט פטרוזיליה ומקשטים עם טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הגשת הצעות
9
מגישים עם סלט ofArugula עם לבבות של דקל, אשכוליות, זיתים שמן נרפא. הצעות משקה לנסות יבש, פרות ros כמו 2006 Chteau La Rouvire Bandol Ros ($22).
מרכיבים שתצטרך
לבבות דקללבבות דקל
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
קלוריות
1
510, שומן
2
37, קלוריות שומן
1
330, שומן רווי
2
5, חלבון
3
34, שומן חד רווי
4
16, פחמימות
5
620, כולסטרול
6
105, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
10, שומן רב בלתי רווי
2
3, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.