צרפתית בהבזק (סופרבול): Hotdog Vol-au-Vent
צרפתית בפלאש (סופרבול): Hotdog Vol-Au-Vent יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 166 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-53 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, חרדל דיז'ון, פלר דה סאל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: צרפתית בפלאש (קלאסי): פטריות בר Vol-Au-Vent, צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי.
הוראות
להפשיר את בצק עלים במקרר לילה. מחממים התנור ל 204°.
מחממים את שמן הקנולה במחבת רחבה על חום בינוני, ומוסיפים את הבצל, הסוכר והמלח. מטגנים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים הם זהב ורך, 7 עד 8 דקות. בזמן שהם מבשלים, להוסיף 1 כף מים בכל פעם התחתון של הסיר מקבל חום.
מסננים את הבצל של שמן או נוזל נוסף במגבת נייר. מערבבים את הבצל היבש עם החרדל בקערה קטנה.
חותכים את בצק עלים 1 1/2 אינץ רצועות. ואז לחתוך כל רצועה במחצית הדרך הקצרה.
מורחים חלק מתערובת בצל-חרדל על כל רצועה, ולגלגל כל רצועה סביב 1 חתיכת נקניקיה.
מניחים את הצד התפר על תבנית אפייה מעוטרת, ומשאירים מקום למאפה לנשוף. חזור עם המאפה שנותר, תערובת בצל ונקניקיות.
השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח קלות כל חזיר בשמיכה עם שטיפת ביצים. למעלה עם זרעי פרג ונגיעה של פלר דה סאל.
אופים עד נפוח, זהב, פריך: 22 עד 25 דקות.
מגישים ישר מהתנור. אתה יכול בקלות לעשות כפולות רבות של מתכון זה כמו שאתה רוצה. הייתי תקציב 3 לאדם.