קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

צרפתית בהבזק: פנה עם פלפל (Piment d'Espelette)

צרפתית בהבזק: פנה עם פלפל (Piment d'Espelette)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרפתית בהבזק: פנה עם Piment D ' Espelette. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 506 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בזיליקום, נענע, פנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פופקורן מתובל עם Piment D ' Espelette ושקדים מרקוני, סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette, ו סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף עגבניות, הליבה אותם, ולצייר X בעור בתחתית העגבניה עם קצה של סכין חיתוך חדה. זרוק את העגבניות במים רותחים במשך 30 שניות, ואז לזעזע במים קרים מאוד. לקלף את העור מן הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
חותכים את העגבניות לשניים, וסוחטים את הזרעים מהבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
שים את בשר העגבניות במעבד מזון, ובליץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את שאלוט ושום, ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וריחני: כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את Piment D ' Espelette ומערבבים לתוך השמן החם.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מוסיף את בשר עגבניות פירה, מתבלים היטב עם מלח, ומבשלים על אש בינונית, חשוף, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מוסיף את מנטה ועלי בזיליקום, ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות סופיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
בעוד הרוטב בישול, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. כאשר הרוטב יש בערך 10 דקות עזבו, זרוק את פנה לתוך המים, ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מסננים את הפסטה, ומוסיפים את הפנה והרוטב לגדול משני הסירים. מבשלים יחד על חום בינוני-נמוך, ערבוב ברציפות, לעוד דקה או שתיים, עד הפסטה סופגת חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פנה!פנה!
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
מגישים מייד.