קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

צרפתית בהבזק: פנה עם פלפל (Piment d'Espelette)

צרפתית בהבזק: פנה עם פלפל (Piment d'Espelette)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרפתית בהבזק: פנה עם Piment D ' Espelette. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 506 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בזיליקום, נענע, פנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פופקורן מתובל עם Piment D ' Espelette ושקדים מרקוני, סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette, ו סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף עגבניות, הליבה אותם, ולצייר X בעור בתחתית העגבניה עם קצה של סכין חיתוך חדה. זרוק את העגבניות במים רותחים במשך 30 שניות, ואז לזעזע במים קרים מאוד. לקלף את העור מן הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
חותכים את העגבניות לשניים, וסוחטים את הזרעים מהבשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
שים את בשר העגבניות במעבד מזון, ובליץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את שאלוט ושום, ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וריחני: כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
6
מוסיפים את Piment D ' Espelette ומערבבים לתוך השמן החם.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
7
מוסיף את בשר עגבניות פירה, מתבלים היטב עם מלח, ומבשלים על אש בינונית, חשוף, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיף את מנטה ועלי בזיליקום, ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות סופיות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
בעוד הרוטב בישול, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. כאשר הרוטב יש בערך 10 דקות עזבו, זרוק את פנה לתוך המים, ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
מסננים את הפסטה, ומוסיפים את הפנה והרוטב לגדול משני הסירים. מבשלים יחד על חום בינוני-נמוך, ערבוב ברציפות, לעוד דקה או שתיים, עד הפסטה סופגת חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פנה!פנה!
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
11
מגישים מייד.