קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

צרפתית בהבזק: פנה עם פלפל (Piment d'Espelette)

צרפתית בהבזק: פנה עם פלפל (Piment d'Espelette)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרפתית בהבזק: פנה עם Piment D ' Espelette. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 506 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בזיליקום, נענע, פנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פופקורן מתובל עם Piment D ' Espelette ושקדים מרקוני, סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette, ו סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף עגבניות, הליבה אותם, ולצייר X בעור בתחתית העגבניה עם קצה של סכין חיתוך חדה. זרוק את העגבניות במים רותחים במשך 30 שניות, ואז לזעזע במים קרים מאוד. לקלף את העור מן הבשר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
חותכים את העגבניות לשניים, וסוחטים את הזרעים מהבשר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
שים את בשר העגבניות במעבד מזון, ובליץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את שאלוט ושום, ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וריחני: כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מוסיפים את Piment D ' Espelette ומערבבים לתוך השמן החם.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיף את בשר עגבניות פירה, מתבלים היטב עם מלח, ומבשלים על אש בינונית, חשוף, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיף את מנטה ועלי בזיליקום, ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות סופיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
בעוד הרוטב בישול, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. כאשר הרוטב יש בערך 10 דקות עזבו, זרוק את פנה לתוך המים, ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מסננים את הפסטה, ומוסיפים את הפנה והרוטב לגדול משני הסירים. מבשלים יחד על חום בינוני-נמוך, ערבוב ברציפות, לעוד דקה או שתיים, עד הפסטה סופגת חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פנה!פנה!
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
מגישים מייד.