צרפתית בהבזק: פנה עם פלפל (Piment d'Espelette)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרפתית בהבזק: פנה עם Piment D ' Espelette. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 506 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בזיליקום, נענע, פנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פופקורן מתובל עם Piment D ' Espelette ושקדים מרקוני, סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette, ו סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף עגבניות, הליבה אותם, ולצייר X בעור בתחתית העגבניה עם קצה של סכין חיתוך חדה. זרוק את העגבניות במים רותחים במשך 30 שניות, ואז לזעזע במים קרים מאוד. לקלף את העור מן הבשר.
חותכים את העגבניות לשניים, וסוחטים את הזרעים מהבשר.
שים את בשר העגבניות במעבד מזון, ובליץ עד חלקה.
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ושום, ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וריחני: כ 3 דקות.
מוסיפים את Piment D ' Espelette ומערבבים לתוך השמן החם.
מוסיף את בשר עגבניות פירה, מתבלים היטב עם מלח, ומבשלים על אש בינונית, חשוף, במשך 15 דקות.
מוסיף את מנטה ועלי בזיליקום, ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות סופיות.
בעוד הרוטב בישול, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. כאשר הרוטב יש בערך 10 דקות עזבו, זרוק את פנה לתוך המים, ומבשלים עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, ומוסיפים את הפנה והרוטב לגדול משני הסירים. מבשלים יחד על חום בינוני-נמוך, ערבוב ברציפות, לעוד דקה או שתיים, עד הפסטה סופגת חלק מהרוטב.