קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

קאנולי די ריקוטה

קאנולי די ריקוטה
קנולי די ריקוטה דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 2516 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם וניל, פצפוצי שוקולד זעירים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו Chocolate Chip-Orange Cannoli (Cannoli di Ricotta), קאנולי די ריקוטה, ו קנולי עם ריקוטה שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, קינמון, סוכר, אבקת קקאו לחתוך את החמאה עם 2 סכינים או חותך מאפה, עד התערובת דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את Marsala ומעצבים את הבצק לכדור. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומקררים. בסיר 3 1/2 ליטר, מחממים את שמן קנולה ל 350 מעלות F. בקערת ערבוב, מערבבים יחד את הריקוטה, סוכר, וניל, גרידה כתומה ושבבי שוקולד עד מעורבב היטב. כפית לתוך שקית מאפה עם קצה פתוח ומקום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גרידה כתומהגרידה כתומה
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
לפי עוגהלפי עוגה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוציאים את הבצק מהמקרר ומתחלקים ל-4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
גלגל חתיכה אחת על משטח שטוח עם מערוך לעובי 1/16 אינץ'. באמצעות חותך עוגיות, לחתוך עיגולים 4 אינץ מהבצק. באמצעות הסיכה המתגלגלת, מגלגלים כל מעגל לתוך אליפסה ועוטפים את כל האליפסה לאורכה סביב צורת מתכת, אוטמים את הקצוות עם חלבונים ביצה. להבעיר את הקצוות עם אצבעות. בעדינות טיפה את קליפות קנולי לתוך השמן החם ומטגנים עד חום זהוב כהה, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנוליקונכיות קנולי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
5
הסר מן השמן עם כפית מחוררת ולאפשר לנקז על מגבות נייר. כאשר קנולי הם מגניבים מספיק כדי לגעת, לסובב את התבניות מן הפגזים. הפגזים עשויים להתבצע יום אחד מראש ומותר לנוח, לא ממומשים וחשופים. כדי להשלים את הקנולי, דברים עם קרם ריקוטה, אבק עם אבקת סוכר ומגישים.;
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לפי עוגהלפי עוגה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
בסיר 2 ליטר, לשלב את הסוכר והמים ולהביא לרתיחה, לוודא שכל הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר מהחום. בסיר גדול, לשלב את ההתלהבות ומספיק מים קרים כדי לכסות ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר את ההתלהבות, לשטוף עם מים קרים לחזור על התהליך 2 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
מניחים את גרידת blanched בסיר ושופכים את הסירופ על ההתלהבות, הוספת אינץ ' נוסף כדי לכסות את ההתלהבות. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד ההתלהבות הוא שקוף ורך.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
הסר מחום וקריר.
11
מסננים את הסירופ ומניחים את ההתלהבות על מדף קירור. לזרוק סוכר ולאחסן במיכל אטום.;
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים