עוגת בננה מצופה שוקולד היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 702 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שוקולד, סודה לשתייה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בננה מצופה שוקולד, נגיסות בננה מצופות שוקולד, ו עוגיות בננה מצופות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. גריז שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ', קו עם נייר שעווה; גריז נייר.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
תנור
2
הפוך עוגת בננה: באמצעות מיקסר חשמלי, חמאת שמנת וסוכר, מכות עד רכות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננה
חמאה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
3
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
מערבבים באבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
מלח
5
מוסיפים בננה ומכים במהירות בינונית עד בקושי משולב.
מרכיבים שתצטרך
בננה
6
מערבבים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
חלב
7
מוסיפים קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד חלקה. הבלילה כפית לתוך מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
8
אופים שכבות עוגה עד קפיץ לגעת, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
בואו עוגות להתקרר במחבתות על מדף במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתברר ולתת מגניב לחלוטין.
10
בינתיים, לעשות ציפוי fudgy: בסיר בינוני, להביא שמנת, סוכר וסירופ תירס לרתיחה. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
ציפוי
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
הסר תערובת מחום ולהוסיף שוקולד וחמאה; מערבבים עד חלקה לחלוטין. מערבבים תמצית וניל ומלח ולאחר מכן לשפוך תערובת לתוך קערה בינונית להגדיר בקערה גדולה יותר של מי קרח. מקציפים את פאדג ' עם מערבל חשמלי ידני עד שהוא מבריק ועבה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שוקולד
מים
חמאה
פאדג'
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
12
העברת שכבת עוגה 1 לצלחת הגשה. כפור עם ציפוי כוס 3/4 fudgy, ולאחר מכן העליון עם שכבה שנייה ולהפיץ שנותר ציפוי על גבי וצדדים של עוגה, מתערבל ציפוי בדפוס דקורטיבי עם סכין, אם תרצה בכך.