קאפקייקס קנולי מנדרינה שוקולד לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיונז, שוקולד צ'יפס, שוקולד צ' יפס, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 132 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 26%, וזה די רע. נסו קאפקייקס קנולי מנדרינה שוקולד, קנולי במילוי קלמנטינה-שקדים, ו קאפקייקס קנולי שוקולד עם ציפוי ריקוטה פטל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
לקאפקייקס: חממו את התנור ל -325 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית מיני קאפקייקס עם 24 ספינות מיני קאפקייקס או תבנית קאפקייקס בגודל רגיל עם 12 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
בישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מנפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח לקערה בינונית. הניחו את הקערה בצד. בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם חיבור משוט מערבבים יחד את המים, המיונז ואבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטורים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
לגנאש: הביאו את הקצפת הכבדה לרתיחה קלה בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה. מסירים מיד מהאש ויוצקים על שוקולד צ ' יפס בכוס או בקערה עמידה בחום. מערבבים בעדינות את התערובת עד שכל השוקולד צ ' יפס נמס. מכניסים למקרר כדי לזרז את תהליך הקירור והעיבוי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
לקלמנטינות המסוכרות: פורסים את הקלמנטינות ל -12 פרוסות בינוניות-דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
8
מפזרים שכבה עבה של סוכר בסיר בינוני ומניחים את פרוסות המנדרינה בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מפזרים שכבה עבה נוספת של סוכר מעל פרוסות הקלמנטינה ומבשלים את הפירות על אש בינונית-גבוהה עד לקבלת צבע קרמל.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוק
10
מסירים את התבנית מהאש ומסירים את פרוסות הקלמנטינה על צלחת עמידה בחום בעזרת מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להרכבה: ליבה את הקאפקייקס על ידי לקיחת סכין קטנה למרכז כל אחת וחיתוך בעיגול מלמעלה למטה של העוגה. ממלאים את החור הזה בגבינת הקלמנטינה עד שהמילוי מגיע לראש העוגה. בעזרת סכין מניחים מעט גנאש שוקולד על החלק העליון של הקאפקייק ליד המילוי. הדביקו טריז של עוגיית הטויל למילוי וקשטו בפרוסת קלמנטינה מסוכרת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
מנדרינה
שוש מחרוזת נעליים
רוטב חמוציות, להגשה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס. מרפדים דף עוגיות בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם חיבור ההנעה, שמנת את החמאה ואבקת הסוכר.
מוסיפים את החלבונים, בזה אחר זה, מגרדים את דפנות הקערה לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
מוסיפים את תמצית הווניל והקמח ומערבבים עד שכל החומרים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
לוראן מטבח מקצועי®
16
בעזרת מרית אופסט מורחים את בצק העוגיות של טויל על דף העוגיות המרופד לעובי של כ-1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
17
אופים עד להזהבה, 10 עד 15 דקות. מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
מערבבים יחד את צבע המאכל הסגול, הוודקה ועמילן התירס עד לרכישת העקביות הרצויה של צבע בטוח למזון. בעזרת מברשת עגולה בינונית, מתיז את הצבע על עוגיית הטויל בצורה מופשטת. שוברים את העוגיה לצורות לא מושלמות (חתיכות בגודל 3 אינץ').
קאפקייקס בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.