קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קאפקייקס קנולי מנדרינה שוקולד

קאפקייקס קנולי מנדרינה שוקולד
קאפקייקס קנולי מנדרינה שוקולד לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיונז, שוקולד צ'יפס, שוקולד צ' יפס, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 132 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 26%, וזה די רע. נסו קאפקייקס קנולי מנדרינה שוקולד, קנולי במילוי קלמנטינה-שקדים, ו קאפקייקס קנולי שוקולד עם ציפוי ריקוטה פטל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
לקאפקייקס: חממו את התנור ל -325 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית מיני קאפקייקס עם 24 ספינות מיני קאפקייקס או תבנית קאפקייקס בגודל רגיל עם 12 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מנפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח לקערה בינונית. הניחו את הקערה בצד. בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם חיבור משוט מערבבים יחד את המים, המיונז ואבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את תערובת הסוכר והקמח המגוררים ומערבבים במהירות בינונית למשך 2 דקות. בעזרת מגרד קערה מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
ממלאים את ספינות הקאפקייקס שני שלישים מלאים בבלילה ואופים עד להזהבה ואופים, 25 עד 35 דקות. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
למילוי: בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם חיבור ההנעה, שלבו את גבינת הריקוטה, אבקת הסוכר וגרידת הקלמנטינה במהירות נמוכה עד לאיחוד יסודי של כל הרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לפי עוגהלפי עוגה
מנדרינהמנדרינה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
לגנאש: הביאו את הקצפת הכבדה לרתיחה קלה בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה. מסירים מיד מהאש ויוצקים על שוקולד צ ' יפס בכוס או בקערה עמידה בחום. מערבבים בעדינות את התערובת עד שכל השוקולד צ ' יפס נמס. מכניסים למקרר כדי לזרז את תהליך הקירור והעיבוי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
לקלמנטינות המסוכרות: פורסים את הקלמנטינות ל -12 פרוסות בינוניות-דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
8
מפזרים שכבה עבה של סוכר בסיר בינוני ומניחים את פרוסות המנדרינה בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מפזרים שכבה עבה נוספת של סוכר מעל פרוסות הקלמנטינה ומבשלים את הפירות על אש בינונית-גבוהה עד לקבלת צבע קרמל.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
10
מסירים את התבנית מהאש ומסירים את פרוסות הקלמנטינה על צלחת עמידה בחום בעזרת מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להרכבה: ליבה את הקאפקייקס על ידי לקיחת סכין קטנה למרכז כל אחת וחיתוך בעיגול מלמעלה למטה של העוגה. ממלאים את החור הזה בגבינת הקלמנטינה עד שהמילוי מגיע לראש העוגה. בעזרת סכין מניחים מעט גנאש שוקולד על החלק העליון של הקאפקייק ליד המילוי. הדביקו טריז של עוגיית הטויל למילוי וקשטו בפרוסת קלמנטינה מסוכרת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מנדרינהמנדרינה
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס. מרפדים דף עוגיות בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם חיבור ההנעה, שמנת את החמאה ואבקת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
14
מוסיפים את החלבונים, בזה אחר זה, מגרדים את דפנות הקערה לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
מוסיפים את תמצית הווניל והקמח ומערבבים עד שכל החומרים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
16
בעזרת מרית אופסט מורחים את בצק העוגיות של טויל על דף העוגיות המרופד לעובי של כ-1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
17
אופים עד להזהבה, 10 עד 15 דקות. מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
מערבבים יחד את צבע המאכל הסגול, הוודקה ועמילן התירס עד לרכישת העקביות הרצויה של צבע בטוח למזון. בעזרת מברשת עגולה בינונית, מתיז את הצבע על עוגיית הטויל בצורה מופשטת. שוברים את העוגיה לצורות לא מושלמות (חתיכות בגודל 3 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1stickתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי24ריבס, קצוץ טרי או קפואעמילן תירסעמילן תירס4תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה24ריבס, קצוץ טרי או קפואצבע מאכל סגולצבע מאכל סגול2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך24ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכר מגורעןסוכר מגורען2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלפי עוגהלפי עוגה1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)3מנדרינות, מקוננותמנדרינות, מקוננות3מנדרינותמנדרינות1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס24ריבס, קצוץ טרי או קפואוודקהוודקה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קאפקייקס בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.