קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

קארי בטטה (Shakarai Urulikazhangu)

קארי בטטה (Shakarai Urulikazhangu)
המתכון בטטה קארי (Shakarai Urulikazhangu) יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 240 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, זרעי שומשום, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו קארי בטטה (Shakarai Urulikazhangu), Chilakada Dumpa Podi Koora - אנדרה בסגנון קארי בטטה עם אבקת קארי, ו צ'יפס בטטה צ' ילי עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים את כל החומרים אבקת sambhar החריף.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים מחבת 6 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים תערובת במחבת; לבשל 1 עד 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד זרעים crackle, תבלינים להפוך 1 גוון כהה יותר ואת התערובת יש ניחוח אגוזים, חריף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר לקערה; מגניב 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים תערובת 3 כפות במטחנת תבלינים. לטחון עד תערובת דומה מרקם של פלפל טחון דק. חזור עם נשאר תערובת. לאחסן בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר עד 1 חודש; מעבר לכך, זה יתחיל לאבד את הטעם המלא שלה. עושה על תערובת תבלינים כוס 1; להשתמש 1 כפית עבור מתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
6
כדי להפוך קארי, ב ווק או מחבת 12 אינץ ' עמוק, שמן חום זרעי חרדל מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהזרע מתחיל לבלוט, כסו את ווק והמתינו עד שהפצצות ייפסקו.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
הוסף asafetida ו 2 כפות אפונה לפצל; לבשל ומערבבים על 1 דקה או עד אפונה הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
אספוטידהאספוטידה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מוסיפים בטטה, עלי כרחי, מלח וכפית 1 של אבקת סמבאר חמצמץ; מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מערבבים במים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
10
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 5 עד 7 דקות או עד בטטה רך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)asafetida (hing), אם תרצהasafetida (hing), אם תרצה8עלי כרחי טריים או 2 כפות כוסברה טרייה קצוצהעלי כרחי טריים או 2 כפות כוסברה טרייה קצוצה11 קילו קישואים,פלפל שחורפלפל שחור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתאילנדי מיובש, סראנו או צ'ילי קאייןתאילנדי מיובש, סראנו או צ'ילי קאיין1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי כוסברהזרעי כוסברה11 קילו קישואים,זרעי כמוןזרעי כמון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עיסת תמרינדי או קליפת ליים מגוררתעיסת תמרינדי או קליפת ליים מגוררת1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(חוֹרֶף)זרעי שומשוםזרעי שומשום454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בטטה גדולה, מקולפת וחותכת לקוביות 1/2 אינץבטטה גדולה, מקולפת וחותכת לקוביות 1/2 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן11 קילו קישואים,זרעי חרדל שחורים או צהוביםזרעי חרדל שחורים או צהובים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצהוב מיובש לפצל אפונה( חנה דאל), ממויןצהוב מיובש לפצל אפונה( חנה דאל), ממוין2(חוֹרֶף)צהוב מיובש לפצל אפונה( חנה דאל), ממויןצהוב מיובש לפצל אפונה( חנה דאל), ממוין

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
צהוב בהיר עם גוונים ירוקים. פלפל על האף, רמזים של תבלינים האופייניים Grüner Veltliner, עשבי תיבול ארומטיים ופירות צהובים. צפוף ומורכב על החיך, פוטנציאל הזדקנות מבטיח.