המתכון בטטה קארי (Shakarai Urulikazhangu) יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 240 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, זרעי שומשום, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו קארי בטטה (Shakarai Urulikazhangu), Chilakada Dumpa Podi Koora - אנדרה בסגנון קארי בטטה עם אבקת קארי, ו צ'יפס בטטה צ' ילי עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, מערבבים את כל החומרים אבקת sambhar החריף.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים מחבת 6 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים תערובת במחבת; לבשל 1 עד 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד זרעים crackle, תבלינים להפוך 1 גוון כהה יותר ואת התערובת יש ניחוח אגוזים, חריף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר לקערה; מגניב 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים תערובת 3 כפות במטחנת תבלינים. לטחון עד תערובת דומה מרקם של פלפל טחון דק. חזור עם נשאר תערובת. לאחסן בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר עד 1 חודש; מעבר לכך, זה יתחיל לאבד את הטעם המלא שלה. עושה על תערובת תבלינים כוס 1; להשתמש 1 כפית עבור מתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
6
כדי להפוך קארי, ב ווק או מחבת 12 אינץ ' עמוק, שמן חום זרעי חרדל מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהזרע מתחיל לבלוט, כסו את ווק והמתינו עד שהפצצות ייפסקו.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
בצל לבן, חתוך לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
הוסף asafetida ו 2 כפות אפונה לפצל; לבשל ומערבבים על 1 דקה או עד אפונה הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלת
אספוטידה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מוסיפים בטטה, עלי כרחי, מלח וכפית 1 של אבקת סמבאר חמצמץ; מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מערבבים במים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
10
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 5 עד 7 דקות או עד בטטה רך.
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.