קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות57
מגזין

קארי בקר עם תבלינים קלויים

קארי בקר עם תבלינים קלויים
המתכון בשר קארי עם תבלינים קלויים מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל הודי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבעולי כוסברה, אבקת קארי, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו סלק עם תבלינים קלויים, כרוב ניצנים עם תבלינים קלויים, ו מקרל עם תבלינים קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין בשר, לשלב הראשון 3 מרכיבים; לשפשף באופן שווה על בשר בקר. לכסות ולהירגע 2 שעות, משליך מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
כדי להכין תבלינים קלויים, לחמם מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים כוסברה ו 6 מרכיבים הבאים (כוסברה דרך עלי דפנה); לבשל 1 דקה או עד ריחני, רועד פאן כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים תערובת כוסברה, סוכר, הל, ו 1/4 כפית מלח תבלין או מטחנת קפה, ולעבד עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מחממים 1 1/2 כפיות שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
מוסיפים חצי מתערובת הבשר; מטוגנים 5 דקות או עד להשחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
הסר מחבת עם כפית מחוררת. חזור על הליך עם שאריות תערובת שמן ובשר; הסר מהמחבת. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים בצל וג ' ינג ' ר למחבת; מבשלים 6 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיף את תערובת התבלינים קלוי, שום, ופפריקה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
מוסיפים בשר בקר, יוגורט, ושאר החומרים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה ו 30 דקות או עד הבשר הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

מרכיבים

3גב שומן חזירגב שומן חזיר2קילוגרםבשר בקר, גזוז וחתוך לחתיכות בגודל ביסבשר בקר, גזוז וחתוך לחתיכות בגודל ביס2חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבעולי כוסברה טריים טחוניםגבעולי כוסברה טריים טחונים1אינץמקל קינמון, שבורמקל קינמון, שבור23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'זרעי כוסברהזרעי כוסברה12 כפיות אבקת שום3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'12 כפיות אבקת שוםאבקת קארי תוצרת ביתאבקת קארי תוצרת בית2חתיכות טופי הית' ברזרעי חילבהזרעי חילבה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'זנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1חתיכות טופי הית' ברהל קרקעהל קרקע23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פפריקה מתוקה הונגריתפפריקה מתוקה הונגרית4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט דל שומן רגיליוגורט דל שומן רגיל3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק בשר בקר דל מלחמרק בשר בקר דל מלח12 כפיות אבקת שוםשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל חתוך אנכיתבצל חתוך אנכית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום קצוץפלפל אדום קצוץ2צ'ילי אדום יבשצ'ילי אדום יבש0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Pratsch גרונר אורגני Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
Pratsch אורגני Gruner Veltliner
Pratsch אורגני Gruner Veltliner
100% מוסמך גרונר אורגני Veltliner. יין זה הוא צמחים, טרי ומתובל עם הערות של פלפל לבן, תפוח והדר על החיך.