קארי דגים תאילנדים
דגים תאילנדים קארי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל חלפיניו, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו דגים בקארי ירוק תאילנדי, תבשיל דגים בקארי אדום תאילנדי, ו דג צלוי עם רוטב קארי תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את הדג עם 1 כף משחת קארי ואת גרידת סיד בקערה. מכסים ומקררים בזמן שאתה מבשל את הירקות.
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל, פלפלים, חצי חלפיניו וקורט של מלח. לבשל, ערבוב, עד הירקות הם רק פריך במכרז, על 2 דקות.
להוסיף את הנותרים 1 כף משחת קארי לבשל, ערבוב, עד השחמה קלה, על 1 דקה.
מוסיפים את הדלעת, חלב קוקוס ומים 2 כוסות לסיר ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, ואז לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הסקווש הוא כמעט רך, 12 עד 15 דקות.
מוסיפים את הדגים, מכסים ומבשלים עד אטום, על 8 דקות. מערבבים בכוסברה ומתבלים במלח.
מגישים מעל אורז, למעלה עם חלפיניו הנותרים.