קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

קארי תאילנדי

קארי תאילנדי
אם יש לכם שום, מיץ של תפוזים, תאילנדי צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ילדה אחת Melty שוקולד חמאת בוטנים עוגה כקינוח. נסו משחת קארי ירוקה תאילנדית תוצרת בית (וקארי ירוק תאילנדי קל), קארי אדום תאילנדי, איך לעשות ירקות קארי אדום תאילנדי, ו קארי ירוק ירקות תאילנדי, איך לעשות קארי ירוק ירקות תאילנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הרוטב, מגררים דק את הג ' ינג ' ר על פומפיה זנגביל או פומפיה בסדר כדי לחלץ את המיץ (אתה צריך בערך 1 כף).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
2
מניחים את מיץ זנגביל, בוטנים, בשר קוקוס, מי קוקוס, חמאת שקדים, רברבנים, שום, כורכום, אבקת קארי, ומיץ תפוזים בבלנדר להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר
בשר קוקוסבשר קוקוס
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
כורכוםכורכום
שום מולבןשום מולבן
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את צ ' ילה התאילנדית לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי תאילנדיצ ' ילי תאילנדי
4
מניחים את הכרובית, גזר, כרוב, מלפפון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את הרוטב על הירקות, מקשטים עם בזיליקום ונבטי שעועית, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
Reprinted with permission from The Raw Truth: Recipes and Resources for The Living Foods Lifestyle by Jeremy A. Safron. זכויות יוצרים © 2003, 2011 by Jeremy A. Safron; interior photographs copyright © 2011 by Eniko Perhacs; front covery photography copyright © 2011 by Leo Gong. Published by Celestial Arts, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.ג ' רמי ספרון הוא המייסד של Loving Foods, חברת משאבים חינוכית של raw foods. הוא פתח והפעיל את אחת ממסעדות המזון החי המוקדמות ביותר, The Raw Experience, במאווי בשנים 1996-199
7
ספרון עובד כיועץ ויועץ למספר מסעדות גלם ברחבי ארצות הברית.