קבב עוגת תותים בגריל
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. אם יש לכם ריבת תות, גרידת לימון, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוגות תותים בגריל, עוגת תות בגריל עם קרם לימון, ו עוגת תותים צלויה פוש-זה-אפ פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים שמנת, קרם frache, סוכר, גרידה בקערה עם מיקסר עד עבה מספיק כדי להחזיק צורה רכה. לְצַנֵן.
חותכים עוגה לפרוסות מקבילות 1 1/2 ב. רחב, ואז לחתוך פרוסות לתוך 32 נתחים, כל 1 1/2 ב. שמור את העוגה שנותרה לשימושים אחרים.
חום גריל בינוני נמוך (300 עד 350). שים תותים בקערה גדולה. ריבת מיקרוגל בכוס מדידה עד מבעבע, כ -30 שניות. באמצעות מברשת מאפה, דהוי קרביים של פירות יער עם ריבה, ואז מברשת הנותרים ריבה על פירות יער ולהפוך בעדינות מעיל בכל רחבי.
החזק זוג שיפודי במבוק כך שהם מופרדים מעט וחוט נתח של עוגה עליהם, אז ברי לרוחב, אז עוד חתיכה של עוגה ועוד ברי. חזור לעשות 15 קבב יותר.
קבב גריל, מכוסה, פונה פעם אחת עם מלקחיים, עד סימני גריל מופיעים, 3 עד 4 דקות; העוגה צריכה לשחרר באח כאשר הוא קלוי, אבל אם לא, דחיפה עם קצה מלקחיים.
הפוך קדימה: דרך שלב 4 עד 2 שעות, מכוסה ומקורר.