קבב פירות ים בגריל ו Orecchiette עם ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קבב פירות ים בגריל ו Orecchiette עם ארוגולן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 485 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, שרימפס, צדפות ענק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: קבב סקמפי בגריל עם ארוגולן וסלט עשבי תיבול, Orecchiette עם עגבניות שרי וארוגולה, ו Orecchiette עם שרימפס, שומר וארוגולה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מחממים מחבת גריל. באמצעות 8 זוגות שיפודים מעץ, שיפודים כפולים של הצדפות, שרימפס ועגבניות שרי.
מברשת עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/2 כוס מי הבישול.
גריל את הקבב על אש גבוהה עד השחמה ובישל דרך, מפנה פעם אחת, על 7 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס את החמאה ב 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על חום גבוה, ערבוב כל הזמן, עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את מרק העוף ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מוסיפים את הפסטה, ארוגולה, מיץ לימון וגבינה למחבת ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק עד ארוגולה הוא נבול מעט, הוספת כמה כפות של מי פסטה שמורות במידת הצורך.
מגישים מיד עם קבב פירות ים.