קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

קבב פירות ים בגריל ו Orecchiette עם ארוגולה

קבב פירות ים בגריל ו Orecchiette עם ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קבב פירות ים בגריל ו Orecchiette עם ארוגולן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 485 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, שרימפס, צדפות ענק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: קבב סקמפי בגריל עם ארוגולן וסלט עשבי תיבול, Orecchiette עם עגבניות שרי וארוגולה, ו Orecchiette עם שרימפס, שומר וארוגולה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מחממים מחבת גריל. באמצעות 8 זוגות שיפודים מעץ, שיפודים כפולים של הצדפות, שרימפס ועגבניות שרי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מברשת עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/2 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
גריל את הקבב על אש גבוהה עד השחמה ובישל דרך, מפנה פעם אחת, על 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס את החמאה ב 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על חום גבוה, ערבוב כל הזמן, עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיפים את מרק העוף ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
9
מוסיפים את הפסטה, ארוגולה, מיץ לימון וגבינה למחבת ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק עד ארוגולה הוא נבול מעט, הוספת כמה כפות של מי פסטה שמורות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מגישים מיד עם קבב פירות ים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים