קבוצות טובות יותר (שדרוג עוגיות אצווה רך)
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. גשו לסופר וקנו קינמון, סודה לשתייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: אצוות מוק (חתול עותק אצווה רך), עוגיות טופי רכות קטנות, ו עוגיית שוקולד גבינת שמנת רכה.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 ° F ויש להם שני יריעות אפייה מרופדות בקלף בהיכון.לנפות יחד את הקמח ואת קורנפלור. הגדר aside.In סיר רוטב בינוני, להמיס את החמאה יחד עם תרמיל שעועית וניל מגורד (זרעים שמורים) על אש נמוכה עד החמאה הופכת לנוזלית לחלוטין. הפעל את החום מעט, רק עד שהחמאה מתחילה לבעבע. המשך לבשל עד שהחמאה תפסיק לבעבע ולשרוק. מיד לכבות את החום, להסיר את תרמיל וניל שעועית, ולהוסיף את השוקולד הקצוץ. מערבבים עם מרית גומי עד הומוגנית. הבא מערבבים את סירופ התירס הכהה וקרם קר.הניחו את התערובת בצד עד שתתקררו. אם התערובת חמה מדי, זה ימיס את שבבי השוקולד. אתה יכול לערבב כדי להאיץ את זה יחד, או פשוט לחכות. לאחר התערובת התקררה, מערבבים את זרעי שעועית וניל שמורות, סוכר חום, סודה לשתיה, חלמון ביצה, ו פרנג ' ליקו. מערבבים במרץ כדי להבטיח את זרעי וניל מופצים באופן שווה ולא יותר מגובשים יחד. לבסוף, מערבבים את החומרים יבשים בבת אחת. לאחר שהבצק חלק, מקפלים את השוקולד הקצוץ, שומרים כמה חתיכות לקישוט.
לעצב ולאפות את העוגיות: להשתמש # 60 גלידה סקופ לחלק את הבצק לתוך 24 מנות שוות, או להשתמש בכפית ופשוט גלגל העין זה. אם אתם רוצים עוגיות שנראות אותנטיות במיוחד, מגלגלים כל חלק של בצק בין הידיים לכדור מושלם. סדר 12 על כל גיליון עוגיות, במרווחים שווים.
מקשטים כל אחד עם שבר של שוקולד קצוץ.
אופים במשך כ 6 דקות או עד הבצק יש נפוח אבל לא להגדיר באופן מלא. אל תאפי יותר מדי.
הזדקנות העוגיות: לקרר את העוגיות ישירות על המגש במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום תוך מעט חם.
מניחים גיליון נייר קלף או שעווה בין כל שכבה, שכן העוגיות יתאחדו בקלות אם ייגעו. סגור את המכסה של המיכל ו גיל העוגיות לפחות 24 שעות.העוגיות יישארו רכות וטעימות בטמפרטורת החדר עד שבועיים.