צלעות צלויות קברנה עם משמשים מיובשים עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 1315 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 102 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, משמשים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קברנה-צלעות בקר צלויות, קברנה צלע צלוי צלעות קצרות עם Chard שוויצרי Orecchiette, ו קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polentan וגרמולטה עשב מעורב (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף צלעות ולייבש טפיחה. בשקית נייר, לשלב קמח עם 1 כף כל מלח ופלפל. זרוק צלעות לתוך שקית ולנער מעיל. הרם צלעות החוצה, מתנער תערובת קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
2
במחבת 6 ליטר כבדה מעל חום בינוני גבוה, להמס חמאה עם שמן זית. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות בשכבה אחת ולהפוך לחום מכל הצדדים, על 5 דקות סך לכל אצווה. עם מלקחיים, להעביר צלעות לקערה. להשליך את כל אבל על 2 כפות שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להפחית את החום בינוני ולהוסיף בצל ושום למחבת; מערבבים לעתים קרובות עד בצל הם רפויים, על 6 דקות. מערבבים ביין, חרדל, משמשים, ולאחר מכן להחזיר צלעות קצרות למחבת. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה ולבשל, הפיכת צלעות פעם או פעמיים כדי לטבול בשר, עד רך מאוד כאשר פירסינג, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
עם מלקחיים או כף מחוררת, מעבירים צלעות קצרות לקערות רחבות, רדודות או קערת הגשה. דלגו וזרקו כל שומן ממיצי פאן. מרתיחים מיצים על חום גבוה עד מופחת על 3 כוסות. מתבלים בטעם עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים מיצים על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
זיווג יין: קברנה סוביניון לבבי עם טאנינים בשרניים תואם את העושר של המנה ומביא את טעמי הרוטב לחיים.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אבלון נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.