קוטג'קציץ בשר
הקוטג'דורש קציץ בשר בסביבה 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפל טחון, סוכר חום, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קוטג'קציץ בשר, קוטג'קציץ בשר, ו גבינת קוטג'קציץ בשר משנת 1968 (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב בשר טחון, קטשופ 1/2 כוס, מיץ עגבניות, מלח, פלפל, פלפל אדום, ביצים, פירורי לחם, בצל 2 כפיות חרדל עד מעורבב היטב. קו 9x5 מחבת כיכר אינץ ' עם לסכל. הקש תערובת בשר למחבת.
בקערה נפרדת, לשלב קטשופ 1/2 כוס, 1 כפית חרדל וסוכר חום עד חלקה.
מורחים תערובת סוכר חום על קציץ בשר.
אופים בתנור שחומם מראש 35 עד 45 דקות, עד שכבר לא ורוד.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.