קולאקי
קולאקי עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא מספק כ 36 מנות . מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם גבינת שמנת, מילוי שזיפים, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 141 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 13%. נסו Kolacky, ו Kolacky של סופי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מערבל חשמלי, להכות יחד את גבינת שמנת, חמאה, וסוכר במהירות בינונית עד האור, על 2 דקות. במהירות נמוכה, בהדרגה לנצח את הקמח רק עד מעורב. הבצק יהיה רך ודביק.
מחלקים את הבצק לשניים. Pat כל מחצית לתוך דיסק עבה לעטוף בנפרד בניילון נצמד. להכניס למקרר עד המשרד מספיק כדי להתמודד, לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
מחממים התנור ל 177°. גריז קל או לרסס גליונות עוגיות.
אבק בד מאפה או לוח עם קמח או סוכר ממתקים.
הסר 1 דיסק בצק מהמקרר ומניח אותו על בד הבצק. שמור את דיסק הבצק הנותר בקירור.
מרדדים את הבצק לתוך ריבוע או מלבן 1/8 אינץ ' עבה.
חתוך לריבועים 2 1/2 אינץ'.
מניחים 1 כפית של המילוי במרכז כל ריבוע. משוך 2 פינות מנוגדות של הכיכר לאמצע, וצבוט את הקצוות יחד כדי לאטום.
מניחים את העוגיות על יריעות העוגיות מוכנות, מרווחים אותם על 1 1/2 אינץ ' זה מזה. חזור עם הבצק הנותר ומילוי.
אופים במרכז התנור עד מוזהב קלות, 12 עד 15 דקות.
בואו להתקרר על יריעות העוגיות במשך 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים תיל. אבק את צמרות עם סוכר מנופה ' ממתקים בעוד עדיין חם, ואז לתת מגניב לחלוטין.
הסתימות המתוקות של קולאקי מציצות דרך הבצק המוזהב ודומות לחלונות ויטראז ' יפים בקתדרלה. לשחק את הדמיון הזה באמצעות סתימות שונות וסידור העוגיות על מגש בתבנית starburst.
ממסיבת עוגיות שמחה מאוד: איך לתכנן ולארח חילופי עוגיות חג המולד על ידי ברברה גרונס ווירג ' יניה ואן Vynct. זכויות יוצרים טקסט © 2010 By Barbara Grunes And Virginia Van Vynckt; photographs copyright © 2010 by France Ruffenach. Published by Chronicle Books, LLC.