קולה צלי קדירה
צלי קדירה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גזר, קורנפלור, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. , שהוא מוצק. נסו קולה צלי קדירה II, קולה צלי אני, ו צלי קולה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב קולה, הבא 4 מרכיבים, ו 2 כפות. שמן בשקית פלסטיק גדולה עם רוכסן למעלה.
מוסיפים צלי, פונים למעיל. חותם וצינה לפחות 8 שעות או עד 24 שעות.
הסר צלוי מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מפזרים צלי באופן שווה עם פלפל.
צלי חום 4 דקות בכל צד הנותרים 1 כף. שמן חם במחבת קלייה כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף מרינדה שמורות, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מביאים לרתיחה.
הסר מהחום, ולכסות עם רדיד אלומיניום כבד חובה.
אופים ב 300 במשך 2 1/2 שעות. להפוך צלי, ומערבבים גזר, תפוחי אדמה, ובצל.
אופים 2 שעות נוספות או עד צלי וירקות במכרז.
להעביר צלי וירקות למגש הגשה. שומן רזה ממיצים במחבת צלייה.
לטאטא יחד קורנפלור ו 1/2 כוס מים בקערה קטנה עד חלקה.
לטאטא תערובת קורנפלור לתוך מיצים במחבת; לבשל מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד מעובה, לטאטא כדי לשחרר חלקיקים.
טפטוף 1/2 כוס רוטב על צלי.
מגישים רוטב שנותר עם בשר וירקות.