קולסלאו ירקות
ניתן להכין את המתכון לסלואו ירקות תוך כ-15 דקות . תמורת 58 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 34 גרם שומן , ובסך הכל 350 קלוריות . המתכון הזה משרת 10. גשו לסופר וקנו חומץ סיידר, גזר, כרוב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . זה עובד היטב כתוספת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 יאמרו שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קולסלאו בסגנון הודי , קולסלאו אסייתי עם סלמון אפוי וקולסלאו ליים כוסברה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
התקן מעבד מזון עם להב החיתוך העבה ביותר.
חותכים את הכרובים לטריזים קטנים ומניחים אופקית לתוך צינור ההזנה. מעבדים בקבוצות. לאחר מכן, התאימו למעבד המזון את להב הגרירה.
חותכים את הגזרים לשניים ומניחים בצינור ההזנה כך שהם ישכבו על הצדדים. מעבדים בקבוצות ומערבבים בקערה עם הכרובים המגוררים.
בקערה בינונית, טורפים יחד את המיונז, החרדל, הסוכר, החומץ, זרעי הסלרי, מלח הסלרי, המלח והפלפל.
יוצקים מספיק מהרוטב על הירקות המגוררים כדי להרטיב אותם.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.