קולסלאו קראנצ'י בגריל
קולסלאו קראנצ'י בגריל הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו וטבעוני עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 21 גרם שומן ובסך הכל 229 קלוריות . תמורת 64 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, שמן זית, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . 84 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 69% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קולסלאו בסגנון הודי , קולסלאו אסייתי עם סלמון אפוי וקולסלאו ליים כוסברה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים את חתיכות הכרוב על תבנית אפייה ומטפטפים את השמן הצמחי משני הצדדים.
מפזרים סוכר, מלח ופלפל, ואז מערבבים לציפוי. צולים את הכרוב במשך 4 דקות מכל צד, או 8 דקות בסך הכל, הופכים פעם אחת או עד שהשוליים מתחילים לנבול, אך עיקר הכרוב נשאר פריך.
מוציאים את הכרוב מהגריל ומניחים להתקרר כמה דקות. בינתיים, מכינים את הוויניגרט בקערה בינונית על ידי הקצפה של גרידת התפוז, חרדל הדיז'ון ומיץ התפוזים עם שמן הזית עד לקבלת אמולסיה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. קוצצים את הכרוב בגריל, מוציאים את הליבה, ומניחים בקערה עם הרוטב.
מוסיפים את הפטרוזיליה והבצל הירוק ומערבבים לציפוי.