קומפוט פירות חם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני רוטב, אז נסו לפתן פירות חם. מתכון זה מכין 6 מנות עם 225 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חצאי משמש, מייס טחון, מיץ תפוזים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו קומפוט של פירות, קומפוט פירות, ו קומפוט פירות אדומים (מתכונים דומים).
הוראות
ב 2-1 / 2-קראט. תבנית אפייה, לשלב את האננס, אפרסקים, משמש, אגסים ודובדבנים; להפריש. בסיר קטן, לשלב את שאר החומרים. מביאים לרתיחה על אש בינונית; יוצקים על פירות.
אופים ללא כיסוי, בחום של 350 במשך 25-30 דקות או עד מבעבע. מחק ציפורן.