קומפוט פירות יבשים עם וניל וכתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל קומפוט פירות יבשים עם Vanillan וכתום. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . אם יש לכם משמשים, סוכר, מיץ תפוזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קומפוט פירות יבשים, קומפוט פירות יבשים, ו קומפוט פירות יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף גרידה ברצועות ארוכות ממחצית התפוז עם קולף ירקות לקצץ כל תמרת לבנה מ גרידה.
חותכים גרידה לרצועות דקיקות של ג ' וליאן. חצי תפוז ולסחוט 1/3 כוס מיץ.
מערבבים גרידה, מיץ, יין, סוכר, ו 2 כוסות מים בסיר כבד 3 ליטר. לגרד זרעים שעועית וניל עם סכין חדה לתערובת יין, הזמנת תרמיל לשימוש נוסף. מביאים תערובת לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להמשיך לרתוח, נחשף, עד reducedכ 3 כוסות, כ 10 דקות.
בעוד הסירופ רותח, מנותק ומשליך את גבעולי התאנה וחצי תאנים לאורך.
מוסיפים תאנים לסירופ ומבשלים, מכוסים, עד שהם מתרככים, כ 5 דקות.
מוסיפים משמשים ושזיפים מיובשים, ואז מבשלים, מכוסים, עד שמנמן, 8 עד 10 דקות.
העברת compote לקערה חסינת חום מגניב חם או טמפרטורת החדר, 1 עד 2 שעות.
* קומפוט יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם על חום נמוך בינוני.
כל מנה עם 2 כפות שמנת חמוצה דל שומן מכילה כ 429 קלוריות ו 4 גרם שומן (ללא שמנת חמוצה: 384 קלוריות ושומן 1 גרם).