קומקווט מסוכר וריקוטה טארט
Kumquat מסוכר ו Ricotta טארט דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, ריקוטה, קליפת טארט אפויה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו עוגת תפוזונים, עוגת תפוזונים, ו זנגביל קומקווט & חמוציות טארט (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס דק תפוז תפוז תפוז עם סכין חדה, זורק זרעים.
להביא מים 2 כוסות סוכר לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן סירופ רותח, חשוף, 5 דקות. מערבבים קומקווט ומבשלים בעדינות 10 דקות.
מסננים וקומקוואט קריר במסננת להגדיר מעל קערה, ולאחר מכן להחזיר סירופ סחוט למחבת ומרתיחים עד מופחת על 11/3 כוסות, 3 עד 5 דקות.
טוחנים דק זרעי שומר במטחנת קפה / תבלין, ולאחר מכן להעביר לקערה לטאטא יחד עם ריקוטה, הנותרים 2 כפות סוכר, קמצוץ של מלח רק עד ריקוטה הוא חלק מעט.
להקציף בשמנת חמוצה עד רק בשילוב ולהפיץ באופן שווה על החלק התחתון של קליפת טארט.
סדר kumquats באופן שווה ככל האפשר על ריקוטה באמצעות האצבעות או כף קטנה, הפרדת פרוסות לפי הצורך עם שיפוד, ולאחר מכן מברשת kumquats עם כמה סירופ מופחת.
* Kumquats יכול להיות מסוכר 1 יום קדימה ומקורר סירופ (לפני הפחתת), מכוסה. תערובת חמה לפני שתמשיך. * מילוי ריקוטה יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * טארט ניתן להרכיב 2 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.