קונוסים פודינג בוץ
זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: שכח אותי לא קונוסים, קונוסים טאקו, ו קונוסים מדורה.
הוראות
מפרקים את עוגיות הכריך, מגרדים את מילוי השמנת לקערה ומניחים את חצאי העוגיות לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת. מרסקים עוגיות לפירורים בעזרת מערוך.
להקציף תערובת פודינג וחלב בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה; ממשיכים להקציף במשך 2 דקות. אפשר לעמוד במשך 5 דקות כדי לעבות. מקציפים מילוי קרם סנדוויץ ' וטופינג מוקצף לפודינג עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים גבינת שמנת לתערובת פודינג עד שהיא כבר לא גושית, 2 עד 3 דקות.
מערבבים פירורי עוגיות לתערובת פודינג.
כף את תערובת הפודינג לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, סחט את האוויר בחלקו העליון, אטום את השקית וחתך פינה קטנה מפינה תחתונה אחת של השקית.
מניחים קונוסי עוגיות זקופים בתבנית אפייה גדולה וסוחטים את תערובת הפודינג לתוך הקונוסים.
מפזרים כמה תולעי ממתקים על גבי כל חרוט. הקפיאו קונוסים למשך 30 דקות לצינון.