צדפות מלאות בסלט קצוץ עוף עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו נורת שומר, קונכיות פסטה ענקיות, עלי רדיקיו מראש 1, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו סלט קצוץ איטלקי בקונכיות, קונכיות מלאות טונה, ו קונכיות מרנג מלאות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את קליפות הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 12 עד 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
4
ניקוז ומגניב.
1
מערבבים את החומץ, מיץ לימון, מלח, פלפל ושום בקערה קטנה. בהדרגה להוסיף את השמן, לטאטא עד ההלבשה עבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חומץ
שום
פלפל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
לסלט: בקערה גדולה, לשלב את ארוגולה, פטה, עגבניות, מלח, פלפל, זיתים, עוף, אבוקדו ושומר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
ארוגולה
אבוקדו
עוף שלם
שומר
זיתים
פלפל
גבינת פטה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את הרוטב לסלט וזורקים למעיל.
4
קו כל פגז עם עלה של רדיקיו, זמירה כל עלה אם גדול מדי עבור הפסטה. למלא פגזים עם סלט, הקשה מעט כך סלט לדבוק. מסדרים פגזים על מגש ומגישים.