ניוקי בטטה עם נקניק איטלקי מאלפרדו
ניוקי בטטה עם נקניק איטלקי אלפרדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 721 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך בצל, שמנת כבדה, נקניק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בזיליקום של Saag נסדק נקניק פלפל עם ניוקי תפוחי אדמה מתוקים, נקניק איטלקי מתוק, פלפל ותפוחי אדמה אופים, ו מרק נקניק וניוקי איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את אלפרדו נקניק איטלקי, לחמם מחבת תחתית כבדה גדולה מעל חום גבוה בינוני. לשבור נקניק איטלקי לתוך מחבת חם ומערבבים ברציפות להתפרק לבשל ביסודיות.
הסר נקניק מהמחבת לתוך קערת נייר מגבת מרופדת. תניח בצד. למחבת עדיין אמורים להיות שאריות נקניק בתחתית.
בצל מטגן במחבת עד מעט מתרכך, על 3 דקות. מערבבים שום, פטריות ותרד. לבשל עוד 3 דקות כדי לנבול תרד ולאפשר שום כדי לקבל ריחני. להפחית את החום בינוני נמוך ומערבבים בצנצנת רוטב פסטה.
יוצקים שמנת כבדה לתוך צנצנת ריקה של רוטב פסטה, להחליף מכסה ולנער כדי לנקות אותו.
יוצקים קרם למחבת. מוסיפים את התבלינים הנותרים ונקניק מבושל. לבשל 10 דקות.
מגישים רוטב חם מעל ניוקי בטטה העליון או פסטה רגיל העליון עם עגבניות טריות, בזיליקום טרי גבינת פרמזן.