קונכיות ממולאות רטטוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפים ממולאים Ratatouille. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, חציל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו Ratatouille ממולא קפסיקום, רטטוי ממולא בפלפלים, ו אוכף של כבש ממולא ratatouille (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. Spray 11x7-inch (2-quart) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול nonstick. לבשל פגזי פסטה כדי doneness הרצוי לפי הוראות על החבילה.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים פלפל ובצל מוקפץ, שום; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות או עד פריך-מכרז.
מוסיפים חצילים וקישואים; מבשלים ומערבבים 3 דקות.
מערבבים עגבניות עם שמן עגבניות, זיתים ו 1/4 כוס רוטב הפסטה. מבשלים עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ב 1/2 כוס הגבינה.
ממלאים כל פגז פסטה מבושל עם תערובת ירקות 1/4 כוס.
מניחים בתבנית אפייה מרוססת. כפית נשארת רוטב פסטה על צדפים. מכסים בנייר כסף.
אופים 30 דקות. לחשוף תבנית אפייה; מפזרים עם שאריות גבינה.
אופים חשפו 5 עד 10 דקות יותר או עד מבעבע וגבינה נמס.