קונכיות פסטה ממולאות בנקניקיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קונכיות פסטה ממולאת נקניק. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 543 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם נקניק בתפזורת, רוטב עגבניות, תיבולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו נקניק, תרד, כדורי פסטה ממולאים ריקוטה, קונכיות ממולאות בנקניקיות, ו קונכיות ממולאות בנקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 ° F. מבשלים ומנקזים פסטה לפי ההוראות. לשטוף עם מים קרים; לנקז.
בינתיים, ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים גבינת ריקוטה וביצה לתוך נקניק.
בקערה בינונית, מערבבים רוטב עגבניות, תיבול איטלקי ואבקת שום. ב 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, כפית 1 כוס תערובת רוטב עגבניות מעל התחתית. כפית על 2 כפות תערובת נקניק לתוך כל פגז פסטה. מסדרים פגזים על רוטב בתבנית אפייה. נשאר כפית רוטב על פגזים ממולאים.
אופים חשפו כ -10 דקות יותר או עד גבינה מותכת.