קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

קונכיות פסטה ממולאות בנקניקיות

קונכיות פסטה ממולאות בנקניקיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קונכיות פסטה ממולאת נקניק. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 543 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם נקניק בתפזורת, רוטב עגבניות, תיבולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו נקניק, תרד, כדורי פסטה ממולאים ריקוטה, קונכיות ממולאות בנקניקיות, ו קונכיות ממולאות בנקניקיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 ° F. מבשלים ומנקזים פסטה לפי ההוראות. לשטוף עם מים קרים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בינתיים, ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים גבינת ריקוטה וביצה לתוך נקניק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
בקערה בינונית, מערבבים רוטב עגבניות, תיבול איטלקי ואבקת שום. ב 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, כפית 1 כוס תערובת רוטב עגבניות מעל התחתית. כפית על 2 כפות תערובת נקניק לתוך כל פגז פסטה. מסדרים פגזים על רוטב בתבנית אפייה. נשאר כפית רוטב על פגזים ממולאים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
אופים חשפו 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים חשפו כ -10 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה